Как стават тия работи ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
На мен веднъж ми разказаха как в един от най-големите автосалони в София си играели с километражите на колите (занимават се предимно с Мерцедес, БМВ и нагоре) и ги докарвали "карани в събота и неделя". Веднъж бая се бяха стреснали с един Мерцедес, да не би собственика да я провери с компютър за километрите, но се размина.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Не се заяждам, нито противореча, но след всички тия неща изниква един въпрос
Защо никой не познава или не е чувал за познат на някой познат, който да се занимава с това или да има такъв познат
Просто "превъртане на километраж" звучи супер просто и елементарно, но само на ладаите километражите им са елементарни
Не искам никой да ме напада, напълно съм съгласен, че не може да има толкова стари коли с такъв малък пробег, че той москвича на баща ми е на 100 000км, а е каран само при нужда

Не искам никой да ме напада, напълно съм съгласен, че не може да има толкова стари коли с такъв малък пробег, че той москвича на баща ми е на 100 000км, а е каран само при нужда

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз познавам автоджамбази и всички го правят. "Превъртането" на електронен километраж за кола като голф3 до желана от теб стойност струва около 20лв и е адски лесно. На голф 2 също е елементарно - на таблото, което купих за да взема оборотомера от него, цифрата на стотиците беше застанала странно м/у 1 и 2 (защо ли?!
), и я фиксирах без никакъв проблем.

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Мойта беше на реално на 8години като я купих да пприемем седене по разни авто къщи реално 7-7,5....беше на 161хиляди.... По километража няма следи от интервенция -под лупа съм го гледал. Мисля че не е превъртан съдейки по други вторични белези..... 6 години по късно сам на 250хиляди и подозирам че съединителят може би е оригинален и му иде времето. Така че като го сменям ще стане ясно дали е така и дали съм превъртян.......
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:Мойта беше на реално на 8години като я купих да пприемем седене по разни авто къщи реално 7-7,5....беше на 161хиляди.... По километража няма следи от интервенция -под лупа съм го гледал.....
Има голяма вероятност това да са й реалните километри - защо се учудваш? Все пак излиза, че на година са навъртани над 20 000 км, което е нормално.
Съмнително е когато на 15 годишна кола километража пак показва 160 000 км....
Пак ще спомена прословутото Мобиле.де - там се добива някаква представа по колко километра се минават на година в Германия и каква е разликата в цените на автомобил на малко и на много километри, а на външен вид изглеждат почти по един и същ начин

Както казаха колегите, никой джамбазин няма да даде 2000 евро за някой запазен Голф3 на малко километри, като за 700-800 може да намери същия на 250 000 км и може да му върне километража...
И не си мислете, че ако някой търговец на коли случайно купи хубава и евтина кола - в Бг също ще я продаде евтино...няма такъв филм - и без пари да я вземе, тук пак ще си я продаде на реалната й пазарна стойност!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”