Здравейте,
може ли някой да ми помогне-колата ми е Голф 4,и не пали понякога-мисля че може да е от имобилайзара на ключа-счупи ми се и го залепих,или е от бензиновата помпа.ходих преди на диагностика но нищо не ми откриха
може ли някой да ми каже поне да знам къде открия причината

Имам проблем-колата не ми пали
- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Имам проблем-колата не ми пали
Кое се счупи?Лампата на таблото изобразяваща кола с ключ свети ли,когато даваш на контакт?
-
- Автомобил:
- Двигател:
когато вкарам ключа-светла лампата с ключето на таблото.след като изгасне трагвам да паля,понякога от първият път пали-това ме учуди-дори като беще -15 палеше от 1 пат,а понякога варти и не иска да запали-имам чевството че не качва бензин,а като извадя ключа и после го вкарам пак пали,но не винаги
traders80 написа:когато вкарам ключа-светла лампата с ключето на таблото.след като изгасне трагвам да паля,понякога от първият път пали-това ме учуди-дори като беще -15 палеше от 1 пат,а понякога варти и не иска да запали-имам чевството че не качва бензин,а като извадя ключа и после го вкарам пак пали,но не винаги
здравеите от варна колата ми е пасат 3 2000см3 115кс.агу няколко пъти ми прави проблем с паленето. сутрин пали без проблем като покарам и искам наново да паля върти като луда но не иска бях се ядосал и блъснах с ръка таблото на релетата и си запали без проблем.смених реле №167 за бензиновата помпа което прекъсвало и запалителната система но днес ми направи отново този номер.от кокво друго може дае приемам съвети предварително благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”