Toledo написа:ACCELERATOR написа:
Факт е, че единственото състезание, което гледах (in USA), той СПЕЧЕЛИ, макар и да завършиха 3 коли![]()
![]()
![]()
След титанична битка с няколко джордана
Ми то това май му беше ЕДИНСТВЕНАТА победа за миналия сезон. Или бъркам?
scuba написа:Ми то това май му беше ЕДИНСТВЕНАТА победа за миналия сезон. Или бъркам?

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер може да направи свой собствен отбор, след като договорът му с Ферари изтече в края на следващия сезон, твърди Еди Джордан. 37-годишният германец даде ясна заявка, че възнамерява да продължи да работи в този спорт след края на състезателната си кариера. Според Джордан, който откри Пилето за Ф1 през 1991 г, Шумахер вече планира създаването на собствен отбор
"Мисля, че идеята Михаел да направи свой отбор вече се дискутира и аз вярвам, че ще го създаде. Той ще отвори врати, които за другите са заключени. Няма да се учудя, ако Шумахер окуражи Фолксваген да влезе във Формула 1, най-вероятно чрез марката Ауди" коментира Еди Джордан пред британския вестник "Сън".
Toledo написа:ACCELERATOR написа:
Факт е, че единственото състезание, което гледах (in USA), той СПЕЧЕЛИ, макар и да завършиха 3 коли![]()
![]()
![]()
След титанична битка с няколко джордана
bobcho написа:Premiere Sport
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта