anger написа:Какво намери, откъде го намери, на каква цена?
Напиши повече за решението на проблема. Утре някой с твоя проблем като търси в търсачката и намери темата ти, то фразата: "Вече намерих, благодаря на всички" няма да му помогне ни най - малко.
Ами както вече казах-намерих в Хаас-60-800лв.(отпадна категорично този вариант),някави тайвански намерих-400лв.,но се чакаше за доставка 1 седмица,а без кола не мога!Свързах се с 1 колега от форума,който има сервиз в Кичука(кара бяло поло),но той не успя да ми намери ротор.Накрая с човека от сервиза на Бош-Меджик кар намерихме 220лв. втора ръка 6бр.Той ми избра измежду всички,няма гаранция,но е 140A(от Ауди някякъв мощен мотор),а фабричният беше 120А и така смятам,че няма да се претоварва динамото толкова.Иначе пак е Valeo като ориг.Надявам се да изкара-сега всичко е на късмет!Иначе старият си е у мен и ще продължавам да си търся ротор или някъде да ми навият намотка,защото не знам къде е прекъсната и като си намеря,ще си направя стария и ще си имам 1 резервен!Въпросът беше да намеря бързо решение на проблема,защото никъде в Пловдив нямаха на склад и или се чакаше седмица и повече,или беше скъпо.Дано да съм помогнал на някого!