Уеб дизайн цени
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Уеб дизайн цени
ori - Имаш ЛС!
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много дизайнери много нещо....
Никой не каза за моето сайтче...?
Струва ли 500лв или повече или струва 200лв....? 

- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
навремето малко се занимавах със сайтове, напоследък само с печатен дизайн,
За фирмите за веб дизайн е трудно в момента.
Американците вече не дават пари, остана бг пазара а той е малак,
По фирмите има много хора назначени, които са на висока заплата ...
има работа , няма- те си взимат заплатата.
Допреди 2 години 5-600 лева си беше добра цена, сега ти викат 2000 нема да стигнат
Дизайна е работа за половин ден на кадърен човек + кафе почивките
няколко флаша за впечатление и професионализъм- щото ако не мърда не струва,
За тяло някой цмс, който е купен, "взаимстван" и се продава отново и отново, отново
за по 2к лв.
Кофти криза
За фирмите за веб дизайн е трудно в момента.
Американците вече не дават пари, остана бг пазара а той е малак,
По фирмите има много хора назначени, които са на висока заплата ...
има работа , няма- те си взимат заплатата.
Допреди 2 години 5-600 лева си беше добра цена, сега ти викат 2000 нема да стигнат
Дизайна е работа за половин ден на кадърен човек + кафе почивките
няколко флаша за впечатление и професионализъм- щото ако не мърда не струва,
За тяло някой цмс, който е купен, "взаимстван" и се продава отново и отново, отново
за по 2к лв.
Кофти криза
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мен цените за дизайн зависят от много фактори, най-общо казано от това кой ще го прави и какво е неговото ниво на професионализъм,дали е фирма или е дизайнер на свободна практика, колко клиента има зад гърба си и произтичащото от това право да иска по-висока цена за труда си, спрямо натрупания в годините опит и "майсторство"
.
По-опитния изпълнител знае повечето слаби места и къде да гледа, за да не се налага в последствие да се преработва изцяло концепцията, кето си е двойна работа, също знае кое нещо е по-подходящо от друго такова.
Опитния дизайнер който ще ви поиска по-висока цена защото знае кое е по-добре, дали сайта ви да е изграден с флаш анимация или обикновен HTML код, какво реално от вашия сайт "виждат" търсещите роботи които преравят интернет и от кое има полза и от кое не.
Той знае къде в страницата да има изображение, и колко голямо да е то спрямо текста, къде се разполагат важните за вас ключови думи в същия този текст, така че четящия потребител в сайта ви, да обърне внимание на написаното, кое би улеснило този който разглежда сайта ви и кое би го накарало да се върне когато потърси подобна услуга отново, при това без да се налага да се досеща "как беше адреса на онзи сайт.." , просто защото опитния изпълнител когото сте наели, още при започването на проекта, ви е посъветвал кое име да изберете за сайта си и защо точно това
С две думи въпрос "Колко струва изработката на сайт" е подобен на въпрос "Колко струва една кола"

Колега Тинко, според мен имаш грешки, няма да ги пиша тук, ако искаш ме потърси на скайпа

По-опитния изпълнител знае повечето слаби места и къде да гледа, за да не се налага в последствие да се преработва изцяло концепцията, кето си е двойна работа, също знае кое нещо е по-подходящо от друго такова.
Опитния дизайнер който ще ви поиска по-висока цена защото знае кое е по-добре, дали сайта ви да е изграден с флаш анимация или обикновен HTML код, какво реално от вашия сайт "виждат" търсещите роботи които преравят интернет и от кое има полза и от кое не.
Той знае къде в страницата да има изображение, и колко голямо да е то спрямо текста, къде се разполагат важните за вас ключови думи в същия този текст, така че четящия потребител в сайта ви, да обърне внимание на написаното, кое би улеснило този който разглежда сайта ви и кое би го накарало да се върне когато потърси подобна услуга отново, при това без да се налага да се досеща "как беше адреса на онзи сайт.." , просто защото опитния изпълнител когото сте наели, още при започването на проекта, ви е посъветвал кое име да изберете за сайта си и защо точно това

С две думи въпрос "Колко струва изработката на сайт" е подобен на въпрос "Колко струва една кола"

Колега Тинко, според мен имаш грешки, няма да ги пиша тук, ако искаш ме потърси на скайпа

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Знам, че има... Но HTML-ла не е мое дело....
Пък и за 500лв толкова... А тези грешки ще ги видят хора, като теб. Нали всичко се отваря това е важното... 
Аз съм по тия работи.... http://img.energy-torrent.com/baners/marden.swf

Аз съм по тия работи.... http://img.energy-torrent.com/baners/marden.swf
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:Много дизайнери много нещо....![]()
Честно казано бих ти взел 150 + бирата...

Иначе не е лош сайта, но според мен си платил много пари!
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Insect написа:Tinko написа:Много дизайнери много нещо....![]()
Честно казано бих ти взел 150 + бирата...![]()
Иначе не е лош сайта, но според мен си платил много пари!
ОМГ

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Цените зависят от качеството на работа!
Най-добрият дизайнер, ако не разбира от HTML и Google - ще ти направи страхотен сайт, който никой няма да намира... И какъв е смисълът от този сайт? И 20 лв да струва - като няма посещения - все едно нищо!
Примери за такива сайтове - БОЛ!
Фирма за интернет сайтове, уеб дизайн и изработка на сайт. Онлайн търговия и изработка на интернет магазин.
Най-добрият дизайнер, ако не разбира от HTML и Google - ще ти направи страхотен сайт, който никой няма да намира... И какъв е смисълът от този сайт? И 20 лв да струва - като няма посещения - все едно нищо!
Примери за такива сайтове - БОЛ!
Фирма за интернет сайтове, уеб дизайн и изработка на сайт. Онлайн търговия и изработка на интернет магазин.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Зависи Владец.. това за което говориш ти се казва СЕО (предполагам ти е ясно но го пиша нарочно)
СЕО-то е адски скъпа услуга. Много зависи. Примерно имаме еклиенти дето изобщо не ги интересува къде ще излизат в гуугъл при търсене
искаш да ми кажеш, че една система за управление на радиопредаватели и усилватели направени като уеб приложения не струва и 20лв ли ? ами да ти кажа, че там хтмл има 5к код 
СЕО-то е адски скъпа услуга. Много зависи. Примерно имаме еклиенти дето изобщо не ги интересува къде ще излизат в гуугъл при търсене

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа: искаш да ми кажеш, че една система за управление на радиопредаватели и усилватели направени като уеб приложения не струва и 20лв ли ? ами да ти кажа, че там хтмл има 5к код
Те цените не са лв./ред

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
manarata написа:Vizor написа: искаш да ми кажеш, че една система за управление на радиопредаватели и усилватели направени като уеб приложения не струва и 20лв ли ? ами да ти кажа, че там хтмл има 5к код
Те цените не са лв./ред)
знам много добре

просто исках да му обясня, че не всички клиенти търсят публичност на уеб сайтовете си

имаме направен сайт.. който няма посещения.. и все пак е сигурно най-функционалния, който съм виждал от доста години насам ..
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:manarata написа:Vizor написа: искаш да ми кажеш, че една система за управление на радиопредаватели и усилватели направени като уеб приложения не струва и 20лв ли ? ами да ти кажа, че там хтмл има 5к код
Те цените не са лв./ред)
знам много добрети също
![]()
просто исках да му обясня, че не всички клиенти търсят публичност на уеб сайтовете си
имаме направен сайт.. който няма посещения.. и все пак е сигурно най-функционалния, който съм виждал от доста години насам ..
Те най-сложните, най-скъпите и най-про сайтове си ги гледат само поръчителите. Вече всичко минава на уеб базирани crm-и, cms-и, eper-и и т.н. Кви сложнотии се правят, не е за разправяне.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
ако някой се нуждае от изработка на сайт само да ми пише едно ЛС и няма проблем 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
за цена ще се доразберем по-нататк в зависимост от изискванията ви 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”