може ли някой да ми преведе това,благодаря ви-преведено

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

може ли някой да ми преведе това,благодаря ви-преведено

Мнениеот vanko_VW » Пет 30 яну 2009 9:42

Ausstattung
Leichtmetallfelgen, Schiebedach, Zentralverriegelung Fahrzeugbeschreibung
Hallo Leute ich verkaufe meinen Golf GTI Der Wagen ist In einem guten zustand der Motor läuft wie eine 1 also sehr ruhig und macht keine probleme Die Karosserie sieht ihr ja auf den Bildern da brauch ich nix dazu zu sagen hat ein paar kleine Lackschäden aber nichts großes Der Wagen ist ein Hingucker der Brüllt wie ein Porsche also sehr Sportlich ein Jugendtraum für alle VW Fahrer Leider da ich mein Führerschein abgegeben habe muss ich den wagen leider Verkaufen ansonsten würde ich den nicht verkaufen weil der Wagen ist einfach ein Burner Extras Eine geile Lackierung die Kotflügel sind alle Gezogen Gewinde Fahrwerk von FK Schwarze 14 Zoll Felgen mit gute Berreifung Klarglas Rückleuchten Einarmwischer hammer geil Gekreuzte Frontlichter Böser Blick Hartmann Sportauspuffanlage Fächerkrümmer Kurzschaltgetriebe mega Sportlich Golf 3 GTI Sitze Sportluftfilter FK Heckklappe clean Momo Sportlenkrad Distancesscheiben alles Eingetragen an den Wagen

Последна промяна от vanko_VW на Пет 30 яну 2009 10:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
superemo
Автомобил:
Двигател:

Re: може ли някой да ми преведе това,благодаря ви

Мнениеот superemo » Пет 30 яну 2009 10:33

http://translate.google.com
Оборудване
Лети джанти, sunroof, централно превозното средство описание
Здравейте момчета, аз се продават ми Golf GTI, колата е в добро състояние на двигателя тече като 1 е много тих и не дава никакви проблеми, така че тялото изглежда по снимките, защото аз трябва да кажа нищо има няколко малки боя големи щети, но нищо Колата изглежда просто като Brüllt на Porsche много Sportlich младежка мечта за всички VW шофьор съжаление, защото са имали моите лиценз, трябва да продам колата, за съжаление иначе аз няма да продава, защото колата е просто екстра A горелка geile на Paintwork калници са съставени от FK coilover суспенсия черен 14-инчови джанти с добри Berreifung ясни опашката Einarmwischer чук geil пресича предните светлини лошо око Хартман спортна изпускателна система Fächerkrümmer кратко скоростната кутия megasperma Sportlich Golf 3 GTI спортни седалки airfilter FK долна врата на шлюз чисто спортни волан Momo дискове Разстояние Eingetragen всичко за колата "

Горе долу се разбира за какво става въпрос 8)

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 30 яну 2009 10:41

Оборудване
Лети джанти, шибидах, централно заключване
Описание на превозното средство
Здравейте момчета, продавам Golf GTI, колата е в добро състояние на двигателя работи като 1 е много тих и не дава никакви проблеми, купето изглежда както по снимките, има няколко малки щети, по боята но нищо голямо. Колата изглежда просто като Brüllt на Porsche много спортна, младежка мечта за всички VW шофьори. За съжаление трябва да продам колата, защото ми взеха книжката. Екстри:
лак, FK окачване, черни 14-инчови джанти, кристални стопове, една чистачка, фарове с кръс и бед лук, Хартман спортна изпускателна система шортшифт скоростна кутия, спортни седалки, вздушен филтър FK, спортен волан Momo ...

ПП- местя в офтопик

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 30 яну 2009 10:46

много ви благодаря колеги :bowdown :bowdown :bowdown ,може да заключвате

Върни се в “ОФФ-Топик - други”