Развитие по въпроса с реотаните на задно стъкло на Голф 3???
Развитие по въпроса с реотаните на задно стъкло на Голф 3???
Колеги някой знае ли нещо ново за този проболем???? На мен едната ми буксичка е отлепена и нито един реотан не работи! А когато беше залепена работиха половината! Някой може ли да каже как поне да ги залепя да ми работи системата пък как и кога ще оправям самите реотани ще видя...!
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Развитие по въпроса с реотаните на задно стъкло на Голф 3???
Напиши в търсачката РЕОТАНИ и дай да търси само в "Направи си сам" и чети на воля.
Ключовият елемент е - електропроводящо лепило!
Ключовият елемент е - електропроводящо лепило!
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
А генералното решение е смяна на стъклото - от теб си зависи, но освен сръчност и материали ще ти трябва и много късмет за да го възстановиш.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
На мен точно буксичката(медната от стъклото) ми беше отлепена.Търсих автостъклари да я оправят,но лепилото било скъпо(демек и на мен ще ми вземат много) и не искат.Купих проводимо лепило(някакво евтино 5-6лв.),намазах и двете части и залепих,после отгоре намазах с поксипол за по здраво.Резултата е супер,много здраво и си работи идеално.За пистите е повече игра.Но минах евтино и не е сложно.
luboveliki написа:На мен точно буксичката(медната от стъклото) ми беше отлепена.Търсих автостъклари да я оправят,но лепилото било скъпо(демек и на мен ще ми вземат много) и не искат.Купих проводимо лепило(някакво евтино 5-6лв.),намазах и двете части и залепих,после отгоре намазах с поксипол за по здраво.Резултата е супер,много здраво и си работи идеално.За пистите е повече игра.Но минах евтино и не е сложно.
Можеш ли да ми кажеш какво е това лепило от 5-6лв. на първо време да накарам системата да заработи пък после ще я мисля с това електропроводящо лепило за пистите... Бях намерил едно точно такова ама беше на "Bison" и струваше 35лв. а количеството в туба с големината на капачка за химикал! Еми не го купих....
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Еххх колега забравил съм ,защото марката беше неизвестна,досега търсих из нета да се подсетя но не намерих.Взех го от тия магазинчета за аксесоари(кичозните).Тогава и аз мислех някакво скъпо да взимам но реших да пробвам, с евтиното и то стана супер...
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Това е разисквано много пъти....
Пробвай тук:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=2739&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8&start=15
Има и как се прави и с какво се прави...

Пробвай тук:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=2739&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8&start=15
Има и как се прави и с какво се прави...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”