питане за фарове-Devil eyes за пасат Б5
питане за фарове-Devil eyes за пасат Б5
здравеите колеги.искам да попитам дали някои си сложил от така наречените -дяволски очи фарове за пасат Б5.ако има някои да е сложил нека сподели как е,дали си струва заради красотата им да се купят,да не стане така,че като се кара ноштем после да не си видиш каде караш.о6те един вапрос,дали направо се вадят старите и се монтират новите -дяволски очи или се приспособява нешто.благодаря предварително и ето един линк с варовете. http://www.passatworld.com/forums/showt ... p?t=279943
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Re: питане за фарове-Devil eyes за пасат Б5
Здр.колега!Аз лично не съм си сложил още такива фарове,но ще стане в скоро време(Пасат 5,5),но съм виждал тук вече доста с такива подобрения!Дори има и едно Ауди А6 от 1999г. на което му стоят изумително добре!Едва ли ще ти се случи да караш нощем и да угаснат!Махат се старите и се слагат новите!Само обърни внимание дали твоите фарове са с ел.нагласяне от купето!За свързването не съм много сигурен дали е със стандартна букса т.е.вадиш и включваш,но чух че май трябва да си пренастроиш компа,за да ти се включват автоматично като дадеш контакт!Но според мен е по-добре да се вържат към габаритите!В последния брой на испанския Автобилд имаше цяла тема за тези фарове(как се поставят и кои да си избереш)А от 2012 година стават задължителни за новите автомобили!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се, че не е по темата, ама защо ще стават задъльителни ?
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
заради дневните светлини предполагам
- pvitkov
- Автомобил:
- Двигател:
Фаровете са Супер , ама тая цена (350euro)

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Задължителни дневни с-ни само за новопроизведените автомобили за ЕС след 2011г.
Светодиодите ако са истински дневни светлини вечер трябва да светят с намален интензитет, така че мислете как ще ги включвате . Да не говорим , че на аудито което всички искат да копират и при мигач отслабват от страната на пуснатия мигач.

Светодиодите ако са истински дневни светлини вечер трябва да светят с намален интензитет, така че мислете как ще ги включвате . Да не говорим , че на аудито което всички искат да копират и при мигач отслабват от страната на пуснатия мигач.

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Предпочитам си "ангелските очи". 

- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
pvitkov написа:Фаровете са Супер , ама тая цена (350euro)![]()
В ebay ги има и за 250€

Колега, аз имам такива фарое от миналата година. Когато ги купих, никой не беше виждал такива, освен на АУДИ. Гледката е невероятна!Въобще не ги слушай да си купуваш "Angel eyes"!Все пак караш VW! Ще изпратя снимки, само трябва да го снимам(може би утре). Обаче има един проблем-има го и при АУДИ с такива фарове-ако сложиш ксенон от високото пусково напрежение на ксенона може да ти изгорят диоди-на мен ми се случи. Затова внимавай, като слагаш ксенона! Аз вече имам опит и мога да ти дам съвет. Иначе светят невероятно-няма нищо общо с орогиналните, които предполагам, вече са ти потъмнели! Плюс това тези са с лупа и с ксенона не заслепяват!
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, моля опиши проблема с диодите и как си го решил, така че и другите колеги да могат да избегнат това.
Мерси предварително.
Мерси предварително.