2.4I написа:Май много ненавиждате Френските автомобили - темата Ауди срещу Пасат може в тех.форум за Пасат но тази -НЕБог да слезе - наследството от соц. времето (цензурата) пак ще си остане
Абе батка......купи си Лагуна бре

2.4I написа:Май много ненавиждате Френските автомобили - темата Ауди срещу Пасат може в тех.форум за Пасат но тази -НЕБог да слезе - наследството от соц. времето (цензурата) пак ще си остане
ISRalien написа:Цензура, диктатура.. Така е в тоя форум, само за немските возила разрешава Фюрера да говорим...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.4I написа:Хора и аз съм скептичен към Рено - но по статистика те са на 1 място за внос на автомобили за ГерманияЗащо Немеца ги копува
2.4I написа:И аз давам леко предимство на Немското, ама при вас направо е закон.
da__buzz написа:2.4I написа:Хора и аз съм скептичен към Рено - но по статистика те са на 1 място за внос на автомобили за ГерманияЗащо Немеца ги копува
ами нормално те си имат бмв,vw,audi какво остава да внасят френси и италиански
пасат ти е единсвения избор
пише се купува
2.4I написа:Като искаш факти - R19 направо удря в земята по продажби Голфа в Германия в първите години на представяне на модела .Факти ,че и Френските коли не са лоши колкото щеш (абе не ме карайте да ги защитавам).Рено го вкл. з-то има мн. екстри ,мн. добри дизели при този модел и казват ,че са еталон във возията.Идеята е мекото окачване ще издържи ли на нашите пътища ,Пасат = здрава кола (поне при по-старите модели)дано и при B5 да е така ,Ситроен - регулеруемо окачване ,ниска цена.
The Red Guy написа:2.4I написа:Като искаш факти - R19 направо удря в земята по продажби Голфа в Германия в първите години на представяне на модела .Факти ,че и Френските коли не са лоши колкото щеш (абе не ме карайте да ги защитавам).Рено го вкл. з-то има мн. екстри ,мн. добри дизели при този модел и казват ,че са еталон във возията.Идеята е мекото окачване ще издържи ли на нашите пътища ,Пасат = здрава кола (поне при по-старите модели)дано и при B5 да е така ,Ситроен - регулеруемо окачване ,ниска цена.
Кокретни наблюдения от Ц5 173 коня, дизел с фап, нов от Автомотор - на 100 к - 1600 лв за Фап, моят човек вече откачи тотално с тоя ситроен - има едни датчици, дето регулират окачването - сега последното нещо е, че се вдига сам и се смъква сам когато и както си иска, а на датчиците цената е много интересна.... Моторът е много добър, спор няма, возията също. НО реното - ще ме накараш да се занимавам един час да видиш аутобилд какви красоти пишат.
Lizard написа:Лагуната наистина вози невероятно!...
Не гледай статистики от този сорт какво било купувано от немците. Те немците и новото пунто изкупиха...
Обаче немеца го купува НОВО, кара го макс 5 години и го разкарва!
Ти си тръгнал да купуваш стара кола.
1-вото нещо което трябва да гледаш е състояние.
2-ро колкото повече екстри на стара кола толкова повече неща, които ще се развалят и ще даваш пари за тях. Тук да отбележим, че глупавия германко, който я е купил като нова, пари за такива ремонти не дава, щото колата му е била в гаранция!
3-то Освен ако не купуваш някой кошник, който смяташ да го караш докато умре и да го метнеш на вторични.... тогава те интересува обезценяването на колата. Тука VW печели дори пред Ауди! Как го прави и дали е заслужено е друга тема, но е факт и всички го виждаме на пазара. . .
Та ако ти се кара рено вземи си рено, ако ти се кара Ситроен земи си ситроен....
Не мога да разбера какво искаш да сравним м/у посочените от тебе коли. По списанията можеш да прочетеш как са се представяли като нови и стари. От форумите можеш да почетеш за често срещани проблеми и цени на резервни части (тук можеш да четеш за Пасат, ама другите изброени ги обсъждат в други форуми).
Като отидеш на пазара можеш да сравниш цените и да си сметнеш обезценяването!
А като намериш колите, които търсиш, можеш да си ги сравниш и по техническо състояние и по комфорт и по екстри, каквото ти душа иска.
Аз ти препоръчвам да не си вземаш кола! Ходи пеш!
предимствата са:
*по-здравословно
*по-икономично
недостатъците са:
*скоростта ти на предвижване от Точка А до Точка Б, е значително редуцирана
*Понякога метеорологичните условия могат да предизвикат дискомфорт
.....
Ще се вслушаш ли съвета ми? Предполагам не! Тогава щи дам друг:
НЕ си купувай Пасат!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта