Я малко НУЖЕН СПАМ , че нещо темата залежа 2-3 дена. Бат Милко без лоши чувства!Я се пребройте за понеделник!!!
 Я малко НУЖЕН СПАМ , че нещо темата залежа 2-3 дена. Бат Милко без лоши чувства!

UltraNord написа:7 час0 съм на линия![]()

ISRalien написа:Ако не се начупя утре на Витоша съм на линия![]()
Относно закъсненията.. Аз винаги закъснявам, щото съм до 19:00 на работа.. А работя в Люлин все пак

Dead man написа:ISRalien написа:Ако не се начупя утре на Витоша съм на линия![]()
Относно закъсненията.. Аз винаги закъснявам, щото съм до 19:00 на работа.. А работя в Люлин все пак
Идвам на 100 %...
Ама ще закъснея,че таксито ми от Ла о лин ( Люлин ) е на работа до 19:00 часа...
Стига да не се почупи утре....

Kuncavia написа:7:30 там, въпреки че предния път точни бехме 4 човека ... ноооо пиене да има

UltraNord написа:Kuncavia написа:7:30 там, въпреки че предния път точни бехме 4 човека ... ноооо пиене да има
Кунца ние отидохме към 7.10-15 миналия път, към и полвина бехме повече![]()

и си тръгвате пак с колите...!  

nnenov написа:Аз таковата, нов съм и да попитам: Това да не е среща на форумните пиянки?![]()
![]()
Като чета темата оставам с впечатлението че всичките отивате там с колите, пиете по 5 бирии си тръгвате пак с колите...!
![]()
![]()

Няма, споко, ела, ще пийнем по биричка, ще бистрим малко бисерите у форума, па после ще идем да падна на боулинг и те така.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта