Проблем със стъклата на Голф 4
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем със стъклата на Голф 4
Здравейте колеги, имам един вапрос. Преди време си бях счупил предното стъкло ходих да ми го сменят и след това започнаха проблеми или поне аз си мисля че е от след това. Както и да е нека ви обесня точно за какво става дума. В началото стъклата мн ми се запотяваха особено предното и мн трудно го издухваше климатроника. Почистих стъклата с препарат и вестник, погледнах филтъра на купето да не е мокър. не беше Сега дори ми прави и конденз на стъклото(от вътрешната страна) това се получи веднъж (днес) снощи я паркирах пред нас и нямаше нищо на сутринта слизам и стъклото както и малка част от таблото ми бяха мокри. Ако някой има на идея от какво може да е нека драсне пак може и на други това да им е от полза. Мерси предварително!!!
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем със стъклата на Голф 4
Сещам се за мокри стелки или за протекло радиаторче на парното. А може и да не са ти залепили както трябва предното стъкло - най-вероятно !
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
gomez написа: А може и да не са ти залепили както трябва предното стъкло - най-вероятно !

-
nnenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм за недобре залепено предно стъкло.
Ходи да ти го сложат отново, защото ще ти се накъдри тавана от тая влага, а това няма оправяне...
Н
Ходи да ти го сложат отново, защото ще ти се накъдри тавана от тая влага, а това няма оправяне...
Н
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси за отговорчеата кофтито е че предния път не мим давах пари за смяната щото беше към каското а сега схте трябва да се поизръся ама какво да се прави по добре това от колкото да стават тия л..на.
-
nnenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами като не са ти го сложили като хората им искай да ти го свалят и сложат наново за тяхна сметка.
При мен течеше като взех таралясника. За 60 лева ми го свалиха и сложиха както трябва. После ми казаха, че е имало незалепена цепка 10 см...
Успех
При мен течеше като взех таралясника. За 60 лева ми го свалиха и сложиха както трябва. После ми казаха, че е имало незалепена цепка 10 см...
Успех
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
аз съм с оригиналното стъкло ,изпарява се влага от мокри стелки,фабричните мокетени , всичко сутрин замръзва отвътре на предното стъкло,не ми харесват гумени стелки
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”