ikata_f1 написа:Някой може ли да ми каже другите функции за какво са. 7 е за оборотомера а другите???![]()
![]()
paagrio написа:А как да направя така че всеки път като запаля колата да ми седи дигиталния оборотомер, вместо дневния километраж????
bronzito написа:А свети ли ти и лампичката за маслото![]()
bronzito написа:В какъв смисъл разходомер.Какво разбираш от това като стрелката ти отиде в червеното и се върне
ikata_f1 написа:Някой може ли да ми каже другите функции за какво са. 7 е за оборотомера а другите???![]()
![]()
SaRaLiQ написа:то това ясно...ми първите 4... ? Не можем ли да намерим ръководство на голф 3 и да видим за какво става въпрос.Някой дето разбира немски ще го преведе и така...Мисля че в замундата има ръководство специално за голф 3.Вижте какво можете да направите
ISRalien написа:SaRaLiQ написа:то това ясно...ми първите 4... ? Не можем ли да намерим ръководство на голф 3 и да видим за какво става въпрос.Някой дето разбира немски ще го преведе и така...Мисля че в замундата има ръководство специално за голф 3.Вижте какво можете да направите
Да беше на английски да бях разбрал нещо, ама всичките документации, които съм намирал са на руски или немски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта