Летни TIGAR, BARUM или KORMORAN???
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Аз карам в момента с такъв Барум отпред (по неволя) и честно казано не съм супер очарован. Досега, каквито и баруми да съм карал, винаги са имали един основен недостатък - след 10к километра стават много твърди (повърхносътта на гумата) и на мокро стават неуправляеми. Незнам от какъв материал ги правят тези гуми, но според мен са отчайващи. На сухо се държат прилично, въпреки, че сега при по-студено време, също съм като с лагерна количка...
Подкрепям...
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DIABLO написа:аз миналото лято си взет ТИГАР ПРИМА 195/50/15 и дати кажа съм супер доволен и удивен даже са с борд и ги платих 90 лв. бройката с монтажа.карам ги на голф 3 и несъм имал проблем.скоростния индекс е 240км/ч но къде ще дигна толкова с дизела ми а и и мат и посока а и с с водна шарка.взимаи тигар и давай газ..
Това с тигарките и каране на мокро го забрави. Нищо че шарката им изглежда добра се пързалят на мокрото, че съпоставка направо не мога да намеря с друга гума. Вярно че се държат супер на сухо, но само до там.
Гледаш прогнозата за времето и тогава излизаш с тях.
Последна промяна от Sunny на Сря 22 фев 2006 22:27, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- iceberg
- Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
- Двигател: BMM 2009
И аз в момента съм с 2 зимни Корморан отпред и съм доволен. Досега бях с Lassa и честно казано бях по-доволен от тях ама станаха на бая годинки и трябваше да ги сменя. Купих си Корморан щото нямаше пари за Lassa иначе пак бих си взел от тях. Така че колега аз бих те посъветвал да си вземеш Lassa те са на цената на Barum. За мен Lassa са най-добрите гуми в долния ценови клас. Става на въпрос за зимни гуми!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Летни TIGAR, BARUM или KORMORAN???
Препоръчвам ти LASSA IMPETUS II. Страхотни гуми са и за суха и за мокра настилка. Няма дя съжаляваш гарантирам ти. Пробвай и сам ще се увериш.
- MartonDjitzu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък съм доволвн от Barum-a, изминалото лято бях точно с такива, и то предни. Не се сещам случай в който да не мога да спра било то на сух или мокър терен.
Факт е обаче, че за около 12 000 км. се поизносиха сериозно, второ лято няма да изкарат като предни.
П.П. - За 205/50/15 размер.
Факт е обаче, че за около 12 000 км. се поизносиха сериозно, второ лято няма да изкарат като предни.
П.П. - За 205/50/15 размер.
- baibradar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За 86 левчета се намира Фулда която е по добра от всички гореизброени.
Колеги, гледайте от кога е темата преди да пишете де.
Той автора сигурно вече е за други нови гуми
Той автора сигурно вече е за други нови гуми

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”