Мдам след зимата е напълно нормално да зейнат кратери, но аз лично съм виждал как пълнят дупки, а отгоре вали дъжд да си ----------- майката. А е задължително дупката да се изравни и да се изсуши, после се налива асфалт, а не в пълна с вода дупка. И какво спирам и викам "абе пичове кво правите бе при тоя метод след 1 месец дупката си е както преди - по-добре не пипайте" и какво ми отговаря той "знам, колега, обаче шефовете казаха няма значение - работа трябва да се отчита" А да не си отварям устата че новите пътища се правят с наполовина от количеството асфалт, което трябва да се сложи. И какво става - проекта се възлага на фирмата дала най-добра оферта, но никой не гледа че тази фирма работи със скапани материали и намалени количества, мисля си, че именно това отговаря на въпроса защо Цариградско е на вълни в началото до Яворов. Все пак го направиха някак си - признавам, но трябва качество, не отбиване на номера.
И да колегата е прав - трябват радикални мерки не само да чешем езици,но съм адски щастлив че пуснах тази тема и толко колеги писаха и то не само от София защото цялата страна ни се превръща в една голяма дупка