martinfrit написа:колеги а някои мозе ли да ми обясни как да качеам снимки?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=9617

martinfrit написа:колеги а някои мозе ли да ми обясни как да качеам снимки?
hooligans написа:защо някой букви ги маркива в червено , каква е целта на това ?

Rad3v написа:Според мен, тези букви които са в червено, или ги е нямало в думата или са били збъркани и е някъв мод за поправяне на грешки ?
hooligans написа:Rad3v написа:Според мен, тези букви които са в червено, или ги е нямало в думата или са били збъркани и е някъв мод за поправяне на грешки ?
имаше си ги и не са били сбъркани , а мод ако ги е поправил трябва да си пише отдоло

ISRalien написа:hooligans написа:Rad3v написа:Според мен, тези букви които са в червено, или ги е нямало в думата или са били збъркани и е някъв мод за поправяне на грешки ?
имаше си ги и не са били сбъркани , а мод ако ги е поправил трябва да си пише отдоло
gr_kanev обича така да поправя правописни грешки
Не винаги си пишат..Ама ходи им се карай..

FELIPE написа:Не мога да вляза през мобилния във форума(по рано спокойно се влизаше),хубаво ще е отново да може...ако е възможно де.

hooligans написа:ISRalien написа:hooligans написа:Rad3v написа:Според мен, тези букви които са в червено, или ги е нямало в думата или са били збъркани и е някъв мод за поправяне на грешки ?
gr_kanev обича така да поправя правописни грешки
Не винаги си пишат..Ама ходи им се карай..
това не е поправяно , вие ме изкарахте ебаси неграмотника![]()
gr_kanev Пон Фев 02, 2009 13:58 Променено мнение “Re: Безобразните условия по пътищата в София и страната!!!” публикувано от
» hooligans
Виж темата | Виж лога на темата | Виж форума

ISRalien написа:Ти ме изкара ебаси програмиста![]()
П.П. И мен би ме мързяло да добавям онова отдолу след толкова поправки
radotom написа:ISRalien написа:Ти ме изкара ебаси програмиста![]()
П.П. И мен би ме мързяло да добавям онова отдолу след толкова поправки
Ми и мен ме мързи, ама....![]()
...А преди си излизаше автоматично.... а сега не...
Виж там нещо ако може да се направи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта