аре и аз да се оплача,тъкмо бяха ми подарили вектричка, и за нещастие ме дръпнаха в казарма на 12 ден от подарака.
та както си патувах за казармата, вътре в хасково на един светофар един пич реши че може от най лявото платно да мине направо с 120.
пък аз от второто ляво и ме трясна зверски.
колата дроб.от тогава не застраховам в булстрат-нищо не дадоха копелетата

Къде ви се е случвало да катастрофирате?
Да така си е.
Малко извън темата.
Това за неизползването на предпазен колан, и че дори и толкова малка скорост може да направи това ми е трудно да го асимилирам. Но хората са направили краш-тестове и са го установили.
Ти може и с 20км/ч да караш, ама не знаеш другия с колко 'щи налети.
И спрял да си, при челен удар може да счупиш предния джам
Не го пожелавам никому, но колана си е колан
Малко извън темата.
Това за неизползването на предпазен колан, и че дори и толкова малка скорост може да направи това ми е трудно да го асимилирам. Но хората са направили краш-тестове и са го установили.
Ти може и с 20км/ч да караш, ама не знаеш другия с колко 'щи налети.
И спрял да си, при челен удар може да счупиш предния джам

Не го пожелавам никому, но колана си е колан
- Mafiot^
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде ви се е случвало да катастрофирате?
аз пък се лепнах извън града т.е. един дъртак отсреща спира и решава че на околовръстното може да направи обратен и не ме вижда и аз тамън се разминавам с камиот и ми искача някаф голф 3 пред мен и натам се сещайте . Добре че стана с около 60км/ч и даже малко понамалих ианче не знам ако бях карал със 100-120 някъде
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
1-вата ми беше на 20.01.2009 на ТВ кулата в София 

- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
1. В града един мангал с Г2 мина на червено и го отнесох жестоко...(колата ми тоталка)
2. Между Стара Загора и Чирпан,изпреварвам и човека когото изпреварвах(жена) ме прати в една нива на каваци,но слава богу жив и здрав.
3. Докато живеех в САЩ на кръстовище,една 81г.баба забрави да спре и ме отнесе яко.
4. С една пистарка пред гимназията в която учих...
П.П имам и други ама...не е за хвалене!!!
2. Между Стара Загора и Чирпан,изпреварвам и човека когото изпреварвах(жена) ме прати в една нива на каваци,но слава богу жив и здрав.
3. Докато живеех в САЩ на кръстовище,една 81г.баба забрави да спре и ме отнесе яко.

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
vladikk написа:1. ...
Разкажи, разкажи, тя темата цели да има поука и предприемане на превантивни размисли и мерки.
1.В к.к. Албена се спрях в едно дърво.
2.В Русе в друга кола(бързо карах и не взех завой)
3.На пътя за село.Отивах на гости на родителите ми и пак не взех завой.Последва нова близка среща с дърво.
4.В Русе.На захарната минах през една каруца рано сутринта.Слава богу че мангалите оживяха.Много фактори имаха вина в случая.
Четирите катастрофи са направени с 3 коли,от които сега не притежавам нито една.Не бяха никак добре изглеждащи след инцидентите.
2.В Русе в друга кола(бързо карах и не взех завой)
3.На пътя за село.Отивах на гости на родителите ми и пак не взех завой.Последва нова близка среща с дърво.
4.В Русе.На захарната минах през една каруца рано сутринта.Слава богу че мангалите оживяха.Много фактори имаха вина в случая.
Четирите катастрофи са направени с 3 коли,от които сега не притежавам нито една.Не бяха никак добре изглеждащи след инцидентите.
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
В града отнесох един мангал спрял на средата на пътя /аз бях виновен/, извън градско паднах в едно дере /несъобразена скорост + хлъзгав път = голям късмет извадихме тогава, още изтръпвам и поглеждам нагоре като се сетя
, имам и много ужулвания с първата ми кола ама... кой ли ги помни 

Здравейте!
Искам и аз да си призная:
-на лед ,спрях в патрулка(странично):простиха ми!
-на пясък:спрели 2 моторизирани полицаи насред една квартална улица в Волуяк(ако го знаете)и си бърборят....обаче незнаят ,че кака им се влачи заради тях ,по пясъка и ще се спре в единият(този ,който не избяга)-занемях,вече се виждах на капака в поза ръце на гърба и бърз арест
пича си огледа мотора...и ми махна да се разкарам
още преди да си е свалил ръката,аз бях изчезнала 
-на пясък:спрели 2 моторизирани полицаи насред една квартална улица в Волуяк(ако го знаете)и си бърборят....обаче незнаят ,че кака им се влачи заради тях ,по пясъка и ще се спре в единият(този ,който не избяга)-занемях,вече се виждах на капака в поза ръце на гърба и бърз арест

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
в града един бакшиш ме засече 

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
blondinka написа:Здравейте!
-на пясък:спрели 2 моторизирани полицаи насред една квартална улица в Волуяк(ако го знаете)и си бърборят....обаче незнаят ,че кака им се влачи заради тях ,по пясъка и ще се спре в единият(този ,който не избяга)-занемях,вече се виждах на капака в поза ръце на гърба и бърз арестпича си огледа мотора...и ми махна да се разкарам
още преди да си е свалил ръката,аз бях изчезнала
Ти ще избиеш полицаите бе

ПП: Аз доста тъпо се блъснах, на излизане от Варна (през кв. Владиславово) към магистралата, един приятел кара пред мен и идва стоп, обаче аз виждам, че от дясно идват коли ама са надалече и си помислих, че няма да спре еми ще мине пред тях, да обаче явно съм се загледал доста дълго, той човека си спрял на стопа, а аз в задницата му т.е опрайхме се после без нивки проблеми, черпих го 1 кафе и 1 кола и работата беше 6+ половера имаше 2 драскотини отпред на бронята, а алфата 1.Другата ми "катастрофа" то даже не е с на баща ми опела давам назад, но гледам само в дясното огледало а от двете страни има спряни коли ( това пред 1 кръчма на селото ми ) и тамън поглеждам от лявата страна и прас в друга кола, слязах видях, че на него му няма нищо и си заминах, малко бях огънал багажника и стопа ми беше счупен.
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
1. В града - занесе ма на пясък и са спрях в един бордюр
2. На междуградски път - до като се връщтах от Пловдив за Смолян, малко преди Хвойна настигнах колона. Оня пред мене реши, че трябва да изпревари, но не видя отсреща идващата кола, от там спирачки и да са прибере в колoнaта му са натресох на задницата... тия Голф 2 много здрави бе, нищо му нямаше на оня
2. На междуградски път - до като се връщтах от Пловдив за Смолян, малко преди Хвойна настигнах колона. Оня пред мене реши, че трябва да изпревари, но не видя отсреща идващата кола, от там спирачки и да са прибере в колoнaта му са натресох на задницата... тия Голф 2 много здрави бе, нищо му нямаше на оня

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: Re:
ivankov написа:в града един бакшиш ме засече
Е да това се случва доста често и почти на всеки, няма оправия. Но въпроса е имаше ли последствия за теб(автомобила)...
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
В града:
1. В София един с Тойота Land cruiser - малката версия - ме изпреварва на кръстовище и аз да избедгна една дупка, десен волан и понеже не го виждах на огледалата ме цъкна - за мен огънат калник (той и без това беше ръждясал и така вече по колата няма ръжда, понеже го смених с друг от автоморга със същия цвят) счупен тас, изгорял мигач; за него виснал ляв праг и една хубава червена черта от края на предния калник до средата на задната врата. Че и оня мен искаше да изкара виновен
2. На една бензиностанция на околовръстното до Стара Загора - един дава назад, дава назад, аз си мисля че ме вижда и ще спре, и спря в предната броня - за щастие нямаше и драскотинка по бронята.
3. Карам си аз в Сливен и един приятел зад мен с фиестичка. Обаче един с вектра намяла за легналия полицай, аз намалям и тоя зад мен като намали - цък - и ме шибна в задната броня, пак се разминах без щети. А на фиестичката й се счупи едното захващането на фара!
Общо взето нищо сериозно! Само безаварийни километри колеги!!!
1. В София един с Тойота Land cruiser - малката версия - ме изпреварва на кръстовище и аз да избедгна една дупка, десен волан и понеже не го виждах на огледалата ме цъкна - за мен огънат калник (той и без това беше ръждясал и така вече по колата няма ръжда, понеже го смених с друг от автоморга със същия цвят) счупен тас, изгорял мигач; за него виснал ляв праг и една хубава червена черта от края на предния калник до средата на задната врата. Че и оня мен искаше да изкара виновен
2. На една бензиностанция на околовръстното до Стара Загора - един дава назад, дава назад, аз си мисля че ме вижда и ще спре, и спря в предната броня - за щастие нямаше и драскотинка по бронята.
3. Карам си аз в Сливен и един приятел зад мен с фиестичка. Обаче един с вектра намяла за легналия полицай, аз намалям и тоя зад мен като намали - цък - и ме шибна в задната броня, пак се разминах без щети. А на фиестичката й се счупи едното захващането на фара!
Общо взето нищо сериозно! Само безаварийни километри колеги!!!
- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
ами най хубавата беше извънградско- прибирах се от работа една вечер към 3:00 ам и колата ми след десен завой реши че трябва да си ходи все още на дясно.Беше 1 стара мазда 323 завоя нее сложен нее обратен не се движих с голяма скорост но уви след завоя тя продължи да си завива навих пулен ляв тя неще после газ до ламарината ама тя вече беше стъпила на влажната трева и пак не и накрая с 2 крака на спирачката и от там в един знак после пък през 1/4 тръба закоято се държеше метална врата а зад нея метални перила и бетонени стълби надолу цялото действие се развива на 50см от мантинела в която иначе можеше да се нанижа като шиш.Тръбата беше все едно отрезана с флекс на 20 сант. от бетона (сигурно е имала заварка там) и тия 20см. влизат в купето точно в средата на моята седалка и режат пода до задната чак
и колата се спира и увисва надолу по стълбите.Колата така се беше заглобила че я вадихме цял ден и накрая замина направо за вторични суровини защото щетите от ваденето бяха по големи от тези на удара.За мой голям късмет бях с колан който слагам веднага след качването си в който и да е автомобил и нямах дори и драскотина по мен на ламарините е""л съм им мамата.
Е ха наздраве
на всички които са се отървали като мен, на тази които не са лека им пръст.Лека и безаварийна ви желая

Е ха наздраве

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”