Значи километража и оборотомера на Golf 3 1.6 Mi се ебават например паля колата за пръв път през деня и си работят, обаче например след 2 минути я угася и запаля пак и не работят... В смисъл такъв, че стрелката на оборотомера си трака нагоре надолу в интервал от 1-2 милиметра... Другото е, че на копчетата за парното не работи осветлението... на всичко друго около тях обаче работи...(климатик пепелник и др...). Другото което искам да попитам е колко струва 1 маркуч за картерното охлаждане, щото тоя се е разял и сега нема никфа връзка...
Edit - Прочети!
Та проблема в таблото си остана... Оборотомера и километража ги няма никви. А не днес проработиха 1 път... Стрелката за бензина я няма никаква постоянно различно показва...Стрелката за температурата не я знам... Също така при всяко изключване от контакт дисплейчетата угасват и часовника се занулява... Total-a не ама чаковника - да... Има ли шанс да се оправи без да се купува ново табло?
Няколко въпроса за Golf 3 - километраж оборотомер и др.
-
VaNk0_1
- Автомобил:
- Двигател:
Няколко въпроса за Golf 3 - километраж оборотомер и др.
Последна промяна от VaNk0_1 на Вто 24 мар 2009 16:24, променено общо 1 път.
- mr24
- Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
- Двигател:
Re: Няколко въпроса за Golf 3 - километраж оборотомер и др.
За осветлението най-вероятно са ти изгорели крушките.
А и аз имам проблем с оборотомера - постоянно се отклонява стрелката. Например при изгасен двигател не се връща на нула. Не стига това, но стойността, до която се връща постоянно се увеличава. И от там при работещ двигател показва много повече отколкото е. Но никой тук не можа да ми каже от какво може да се е получило
А и аз имам проблем с оборотомера - постоянно се отклонява стрелката. Например при изгасен двигател не се връща на нула. Не стига това, но стойността, до която се връща постоянно се увеличава. И от там при работещ двигател показва много повече отколкото е. Но никой тук не можа да ми каже от какво може да се е получило
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Има доста подобни теми и от това което съм прочел там всички казват Студе спойка - т.е. проблема е в таблото. Защо не пробвате с друго табло да видите дали ще ги има същите проблеми!!!
- mr24
- Двигател:
Нямам намерение да го сменям само за един оборотомер, но ми е интересно как работи стрелката. Имаш ли идея, защото аз нищо не намерих?
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
mr24 написа:Нямам намерение да го сменям само за един оборотомер, но ми е интересно как работи стрелката. Имаш ли идея, защото аз нищо не намерих?
Еми ако за теб оборотомера е "само един оборотомер" няма какво да се коментира повече, виж тогава осветлението с и опреви щот май ти е по-важно
- mr24
- Двигател:
Ами аз не го използвам. Пък никой не е казал, че ще си оправям осветлението
то си е наред
-
VaNk0_1
- Автомобил:
- Двигател:
Колко струва 1 табло?
- pesho_sl
VaNk0_1 написа:Колко струва 1 табло?
Около 40 лв. Но сега инфлацията скочи може и 50-60 да е!!! Аз моето миналата година го взех за 40!!!
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
mr24 написа:Ами аз не го използвам. Пък никой не е казал, че ще си оправям осветлениетото си е наред
еми като не го използваш защо питаш?мнения ли трупаш само???
- mr24
- Двигател:
Не. Не бих си сменил таблото само заради него, но бих се пробвал да го оправя. А пък ми е интересно на какъв принцип работи - разглобял съм скоростомер на тойота (много стар модел), там цаката ставаше някак с магнити. Индикатора за гориво има чувството, че работи със стъпков мотор. Но оборотомера
ПП: между другото днес забелязах, че и на мен не и светят лампичките на врътките за парното... ама ми дреме на ... крушката.
ПП: между другото днес забелязах, че и на мен не и светят лампичките на врътките за парното... ама ми дреме на ... крушката.
-
VaNk0_1
- Автомобил:
- Двигател:
Викам да не отварям нова тема... Та появи се нов проблем... С 23 литра газ съм изминал 121 километра ;( Другото е, че няма вакуум... Така ми казаха. Чува се съскане от моното.
-
VaNk0_1
- Автомобил:
- Двигател:
Опрай са съскането новия тампон бил фалшив... А сега неиска да пали на бензин... На гас незнам щото нема как да заредя :/ Ама имаше малко изпарения и докат включа на гас и пали а на бензин неще...
- pesho_sl
VaNk0_1 написа:Опрай са съскането новия тампон бил фалшив... А сега неиска да пали на бензин... На гас незнам щото нема как да заредя :/ Ама имаше малко изпарения и докат включа на гас и пали а на бензин неще...
VaNk0_1 и аз съм така. Бутни я и ще запали - 99% съм сигурен. И на моята нещо и стана и въобще не иска да пали на бензин, а иначе докато е в движемние си работи идеално. Никой не ми даде отговор от какво може да е! Дори и тема бях пуснал! Един "майстор" ми каза, че може би било от джаджата която се намира под черния капак с VW емблемата отгоре на моното, аз го разбирам - "изсъхнала инжекция" или нещо такова!
-
VaNk0_1
- Автомобил:
- Двигател:
Или удавена може би... Изкарай маркуча от бенз помпа и виж дали като дадеш на контакт теква...Ама щом пали пък нема начин...