Ремък и ролки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ремък и ролки
Здравеите колеги,тука до десетина дена щеми докарат един Passat от Германия колата е 1,9 TDI 110 коня 99г.Та въпросамие на кой магазини в Бургас мога да разчитам даси купя ремък и ролки,и каква марка да бъдат,блягодаря.И ако съм нарушил някой правила извинявамсе предварително.
- itan75
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ремък и ролки
Като градски и колега такъв.който е работил малко в магазин за авточасти мога да ти предложа да не гледаш магазина т.е най-добре е да си ги купиш от представителството,макар че едва ли ще се различават от тези в някой реномиран магазин.Но все пак дръж на това ремъка да е Гейтц,а ролките Ина.Аз така направих и не съжалявам като даже не ги и взех от магазина в който работех и все още ползвам доста големи отстъпки,а там работят основно с КТБ на Дайко и много производители ги използват за първоначално вграждане.Само те съветвам нищо да те си вземаш от Евро 07 където също съм работел малко като шофьор и знам за какви страшни ментелаци иде речSkyline написа:Здравеите колеги,тука до десетина дена щеми докарат един Passat от Германия колата е 1,9 TDI 110 коня 99г.Та въпросамие на кой магазини в Бургас мога да разчитам даси купя ремък и ролки,и каква марка да бъдат,блягодаря.И ако съм нарушил някой правила извинявамсе предварително.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за инфото колега, като го докарат може да се чуем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А колко са ролките, които се сменят ?
- uBO_1
- Автомобил:
- Двигател:
Ролките са 4 + водна помпа задалжително
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
itan75 написа:...nо все пак дръж на това ремъка да е Гейтц,а ролките Ина.

Аз като не запознат добре, ми се ще да попитам, ролките на Гейтс не са ли качествени? Питам защото гледам, че Гейтс предлагат пълен ремонтен комплект за ангренажния ремък.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За основно вграждане масово се използват Ина. SKF дори окомплектоват от извесно време с Ина, но излизат малко по-скъпи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите колеги, и да питам, ако може, колко излизат като цена ремъка и четирите ролки ?
Върни се в “Дизелови агрегати”