проблем с делкото
- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с делкото
Здравейте колеги имам следния проблем с делкото датчика на Хол беше счупен и реших да го сменя.Но неможеше да се разглоби делкото е накрая го разглобих но тази контра нз и аз как точно се води се счупи.Двигателя е VR6 2.8 174 делкото се води маи от тези през 90г. общо взето трябва да е от първите.Интересувам се знае ли някой от каква сплав е това за да мога примерно да си направя ново защото ги няма никаде а и колко тежи.Аз за момента си мисля да го възстановя с някое мн здраво лепило но нз дали ще издържи и едно палене а и да издържи не се знае колко ще кара.Другото ми питане е за датчика на хол знае ли накои каде се продават и каква цена са на мен ми казаха 70 лева за нов но ми се струва мн евтин и нз дали ще ми свърши работаима ли нещо конкретно което трява да се гледа при тях или не.А ако някой знае да се продара такова делко бих купил цяло
.Търся също така и дебитомер с номер 021906461 ако някой има да казва. 

- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с делкото
Kолега,цена от 70 лв емалко голяма/според мен/
,има колеги чакат точно тебе
.Това е от мен и успех
.P.S.:Иначе "на рамо" и в първия сервиз и

- venkata2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с делкото
Колега гледам в търсачката но нещо не намирам нищо ако не те затръднява и знаеш някоя тема дай линк
Колега до преди малко гледах търсачката и всичко предлагано там нестава все ми се виждат малки.Ако имаш мякое точно в предвид дай линк или кажи от какво може да стане примерно друго защото немога да намеря ниакде такова 
Колега до преди малко гледах търсачката и всичко предлагано там нестава все ми се виждат малки.Ако имаш мякое точно в предвид дай линк или кажи от какво може да стане примерно друго защото немога да намеря ниакде такова 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”