проблем с делкото

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
venkata2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

проблем с делкото

Мнениеот venkata2 » Вто 03 фев 2009 20:17

Здравейте колеги имам следния проблем с делкото датчика на Хол беше счупен и реших да го сменя.Но неможеше да се разглоби делкото е накрая го разглобих но тази контра нз и аз как точно се води се счупи.Двигателя е VR6 2.8 174 делкото се води маи от тези през 90г. общо взето трябва да е от първите.Интересувам се знае ли някой от каква сплав е това за да мога примерно да си направя ново защото ги няма никаде а и колко тежи.Аз за момента си мисля да го възстановя с някое мн здраво лепило но нз дали ще издържи и едно палене а и да издържи не се знае колко ще кара.Другото ми питане е за датчика на хол знае ли накои каде се продават и каква цена са на мен ми казаха 70 лева за нов но ми се струва мн евтин и нз дали ще ми свърши работаима ли нещо конкретно което трява да се гледа при тях или не.А ако някой знае да се продара такова делко бих купил цяло :).Търся също така и дебитомер с номер 021906461 ако някой има да казва. :Mr Green Fun
ABCD0006.JPG
ABCD0007.JPG
ABCD0008.JPG
ABCD0009.JPG
ABCD0010.JPG

Потребителски аватар
kostadin_spasov
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с делкото

Мнениеот kostadin_spasov » Вто 03 фев 2009 21:00

:търсачкаа Kолега,цена от 70 лв емалко голяма/според мен/ :shock .Аз мин.год.го взех за 45 нов,20 за ремонта/и центровка/.Това което показваш не се лепи,а е за "БЕЛКАНТО"-то :idea: -но цената на метала падна яко,решението за мене е друго/цяло делко с датчика/ за около 40-50 кинта - втора ръка и още 30 ремонт и центровка но за този ми съвет/делко втора ръка/ пак ти казвам :търсачкаа ,има колеги чакат точно тебе :да: .Това е от мен и успех :да: .
P.S.:Иначе "на рамо" и в първия сервиз и
:seeex

Потребителски аватар
venkata2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем с делкото

Мнениеот venkata2 » Вто 03 фев 2009 21:41

Колега гледам в търсачката но нещо не намирам нищо ако не те затръднява и знаеш някоя тема дай линк :deal Колега до преди малко гледах търсачката и всичко предлагано там нестава все ми се виждат малки.Ако имаш мякое точно в предвид дай линк или кажи от какво може да стане примерно друго защото немога да намеря ниакде такова :banghead:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”