проблем с водната система на голф3
-
Borislav Nedev
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с водната система на голф3
Здравейте колеги имам едно запитване за голфа ми-92г 2000куб.GTI 115коня: проблема е че,както всичко му е наред и си караш изведнъж започва да загрява, спираш я гасиш, доливаш малко вода щото от греенето е хвърлила малко, обезвъздушаваш и караш..... до слесващия път като ти направи тоя номер ама на мен не ми оттърва така и моля за някакви идеи от какво се получава това и много благодарско от сега.
- vesko1234
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с водната система на голф3
На мен лятото ми беше изгорял термодатчика който е на радиатора и като видях че свети лампичката температурата беше към 110-115 градуса. Смених го датчика обаче ми изби теч от водната помпа- шуртеше като чешма след като загрее двигателя и се угаси, та трябваше да сменям и нея.
Тоя датчик е кат отвориш капака на радиатора вдясно. При 93градуса някъде тряя да пусне перките да се въртят, ако е изгорял перките не се въртят. Кат му изкараш буксата и свържеш накъсо с тел 2 от контактите - перката трябва да се завърти, ако причината е от него.
Тоя датчик е кат отвориш капака на радиатора вдясно. При 93градуса някъде тряя да пусне перките да се въртят, ако е изгорял перките не се въртят. Кат му изкараш буксата и свържеш накъсо с тел 2 от контактите - перката трябва да се завърти, ако причината е от него.
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
И как така доливаш на загрял двигател при положение,че винаги ще ти изхвърли антифриз като отвориш капачката?Тя така винаги ще ти гълта и въздух и ти си мислиш,че се е обезвъздушила а тя все ти грее именно заради въздушна възглавница в системата.Трябва да доливаш на студен двигател и системата ще се обезвъздуши сама!
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Колега, провери си капачката на разширителното казанче. В нея има едно гумено уплътнение. Ако не е наред завира антифриза и го изхвърля навън.
-
ivan tsvetkov
vladovelin написа:Колега, провери си капачката на разширителното казанче. В нея има едно гумено уплътнение. Ако не е наред завира антифриза и го изхвърля навън.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”