Газово ракетно устроиство :(((
- Madjo (*_*)
- Автомобил:
- Двигател:
Газово ракетно устроиство :(((
Тоя бензин ми разказа играта вече не се издържа . В събота прееееебавам колата с една газова уредба няма как чудих се даже и за метан ама нещо не ми се струва оферта . Сега седа и се депресирам - представям си как давам газ а тя се влачи ли влачи смърди и какво ли не още ............... 

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Газово ракетно устроиство :(((
Madjo написа:...... Сега седа и се депресирам - представям си как давам газ а тя се влачи ли влачи смърди и какво ли не още ...............
Не се депресирай - при хубави настройки и качествена АГУ нито ще се влачи, нито ще смърди....

П.С. Относно прословутата миризма на газ - ами караш на газ - мирише на газ, караш на бензин - мирише на бензин, дизелът пък мирише на нафта. Все на нещо ще мирише...

Последна промяна от Li4o на Чет 23 фев 2006 19:04, променено общо 1 път.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Madjo написа:Тоя бензин ми разказа играта вече не се издържа . В събота прееееебавам колата с една газова уредба няма как чудих се даже и за метан ама нещо не ми се струва оферта . Сега седа и се депресирам - представям си как давам газ а тя се влачи ли влачи смърди и какво ли не още ...............
За жалост ще се окажеш прав.

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CellNet ™ написа:Madjo написа: - представям си как давам газ а тя се влачи ли влачи смърди и какво ли не още ...............
За жалост ще се окажеш прав.
Стига бе, не плаши човека...

- Madjo (*_*)
- Автомобил:
- Двигател:
- Madjo (*_*)
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
То щото на Янко кошницата не върви на газ и все гледа да оплюе, ама не иска да отиде да му я настроят.
Към колегата - не се притеснявай, този мотор върви много добре на газ и не прави проблеми, аз също бях много резервиран към газовите едно време. Пък в края на краищата прежалваш 450лв., казваш "Мечка страх мен не страх" и слагаш. Ако не ти хареса, махаш я и я продаваш с 25-30% загуба.
Към колегата - не се притеснявай, този мотор върви много добре на газ и не прави проблеми, аз също бях много резервиран към газовите едно време. Пък в края на краищата прежалваш 450лв., казваш "Мечка страх мен не страх" и слагаш. Ако не ти хареса, махаш я и я продаваш с 25-30% загуба.
- Madjo (*_*)
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”