бате ако гаджето ти излиза с теб заради колата си го закъсалchefito написа:
Иди паркирай тоя квадрат пред гаджето ти, но преди това запали свещичка да слезе....

бате ако гаджето ти излиза с теб заради колата си го закъсалchefito написа:
Иди паркирай тоя квадрат пред гаджето ти, но преди това запали свещичка да слезе....
santo_trafficante написа:бате ако гаджето ти излиза с теб заради колата си го закъсалchefito написа:
chefito написа:За съжаление нито имам хубава кола, нито гадже
chefito написа:Ти ли си кьорав? Аз ли съм луд?
Погледни това недоразумение с форма и дизайн на телевизор опера от 67 ма....
Както казах моделите им заприличват едва през 21-ви век, силно повлияни от тенденциите на европейските производители.
propparo написа:но лошо нещо за японски продукт в която и да е сфера трудно може да се каже.
mladvampirTDI написа:propparo написа:но лошо нещо за японски продукт в която и да е сфера трудно може да се каже.
Е тук не си прав. Да не започвам аз за японска кола......
.
santo_trafficante написа:бате ако гаджето ти излиза с теб заради колата си го закъсалchefito написа:
koremcho написа:Субаро е там,където никой друг автомобил няма да е. А Чефо,нещо доста се е пообъркал за Японците.Тва са най-здравите коли,а ако иска дизайн,да ходи в ИКЕА за канапета.Много са дизайнерски
chefito написа:koremcho написа:Субаро е там,където никой друг автомобил няма да е. А Чефо,нещо доста се е пообъркал за Японците.Тва са най-здравите коли,а ако иска дизайн,да ходи в ИКЕА за канапета.Много са дизайнерски
Ей, балуш, отивай се бори с някоя tundra и чети внимателно какво съм писал преди да апострофираш.
1. Никъде не съм казал, че не са здрави коли, напротив, на няколко места съм казал, че са надеждни.
2. ИКЕА са далеч от дизайна....по-скоро са практични.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта