Претапициране на волан
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Претапициране на волан
То може, но да държиш волан тапициран в кожа е много, много по-приятно. Все пак това е най-важния елемент в колата. А има и друго, моя волан е с AirBag, и няма да си намеря по моргите друг за 20-30лв.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
luboveliki написа:то не е скъпо като труд и кожа(даже браво на колегата че е станало супер),но няма ли да е по евтино да се намери волан втора ръка и лост за скоростите...според мен по моргите има запазени
Има, ама повечето са протъркани и се ронят. Аз точно от това искам да се спася, понеже моя е така и е много гадно...
П.П. Мерси водшисе
Волан с естествена кожа - 130лв.
Скоростен лост с естествена кожа - 35лв
Подлакътник с естествена кожа - 55лв.
В грешка сте, именно естествената кожа вдига цената много. Освен че трябва да е естествена, говоря за волана и за скоростния лост, тя трябва да е определен вид. С всяко парче естествена кожа неможе да се тапицира. От кожа до кожа, на пръв поглед изглеждащи абсолютно еднакво, има почти двойна разлика в цената.

Скоростен лост с естествена кожа - 35лв
Подлакътник с естествена кожа - 55лв.
В грешка сте, именно естествената кожа вдига цената много. Освен че трябва да е естествена, говоря за волана и за скоростния лост, тя трябва да е определен вид. С всяко парче естествена кожа неможе да се тапицира. От кожа до кожа, на пръв поглед изглеждащи абсолютно еднакво, има почти двойна разлика в цената.
Та някой ще ми каже ли къде другаде във Варна мога да питам за претапициране 

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска питах един тапицер в Бс за цени и ми каза 60лв за волна с изкуствена кожа понеже естествената била с няква боя и след време се лиущило,иначе с дава 6 години гаранция човека.Питах го и за кури на вратите там цената варира от 30-40лв зависило от това дали има шевове.
Дори ми показа мостра на волан на Голф 3 добре изглеждаше понататък мисля да дам моя и без това е обелен отгоре 

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кУри?!?
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
dragozow написа:кУри?!?
кори де колега грешката е моя