Задни светлини
-
- Автомобил:
- Двигател:
Задни светлини
Колеги,къде и как се усилват задните светлини при мъгла?
И изобщо това има ли го при моя Пасат Б3 89г.Карам го от 4г,но за това не съм се замислял,а сутринта по БТВ споменаха за това ,че при мъгла е желателно да се пускат по-силно задните светлини.
И изобщо това има ли го при моя Пасат Б3 89г.Карам го от 4г,но за това не съм се замислял,а сутринта по БТВ споменаха за това ,че при мъгла е желателно да се пускат по-силно задните светлини.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: Задни светлини
Здравей колега, включваш фаровете с ключа, след това дърпаш врътката по оста и. При това трябва да светнат фаровете за мъгла. Като я дръпнеш втори път светва отзад габарит за мъгла, който е само един от ляво. На таблото до ключа има светлинна индикация, че са включени. Това става ако ги имаш тези светлини.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
vladovelin написа:Здравей колега, включваш фаровете с ключа, след това дърпаш врътката по оста и. При това трябва да светнат фаровете за мъгла. Като я дръпнеш втори път светва отзад габарит за мъгла, който е само един от ляво. На таблото до ключа има светлинна индикация, че са включени. Това става ако ги имаш тези светлини.

САмо че това е за Б4

Б3 няма врътка. Трябва да има ключ някъде до ключа за реотаните на задното стъкло

-
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:vladovelin написа:Здравей колега, включваш фаровете с ключа, след това дърпаш врътката по оста и. При това трябва да светнат фаровете за мъгла. Като я дръпнеш втори път светва отзад габарит за мъгла, който е само един от ляво. На таблото до ключа има светлинна индикация, че са включени. Това става ако ги имаш тези светлини.
![]()
САмо че това е за Б4![]()
Б3 няма врътка. Трябва да има ключ някъде до ключа за реотаните на задното стъкло
Да има едно копче до това за реотаните на задното стъкло,би трябва да е то довечера ще го пробвам,благодаря!
- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
ако светнат кажи,че имам проблем с моята светлина за мъгла.изобщо маи я нямам.
- peikovi1994
- Автомобил:
- Двигател:
свети само на второто положение на копчето
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
peikovi1994 написа:свети само на второто положение на копчето
На сМинката Бойче най - десното копче под касетофона, както каза колегата свети на второто положение и ако не е бърникаан колата свети само от лявата страна /шофьорската/ ако немоеш да се справиш се дигай у събота на сбирка на пъстернецо и ша го средиме

-
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:peikovi1994 написа:свети само на второто положение на копчето
На сМинката Бойче най - десното копче под касетофона, както каза колегата свети на второто положение и ако не е бърникаан колата свети само от лявата страна /шофьорската/ ако немоеш да се справиш се дигай у събота на сбирка на пъстернецо и ша го средиме
![]()
Преди малко пробвах,но няма никой на нито едно положение на копчето.
За събота не мога,понеже имам ангажимент,ми то аз работя всеки ден,но някога ще дойда.
- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
къде и кога е сбирката???
- К.Одаджийски
- VW експерт
- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
аиде другия път ,че ми е малко далече
.

- К.Одаджийски
- VW експерт
Бургазлията, Бойчето се с Б, мигар па съм гледал кой цитирам, по презумпция Бойчето беше заинтересован да зададе тоя въпрос
Ама така е от къ кажат че сестра ти е к...ва, оди доказвай че немаш сестра
Понеже си обещал за другия път ще те чакаме
И вече по темата, Бойче свали пластмасата на стопа и първо виж дали има крушка, то това е на частта която е на капака на багажника.

Ама така е от къ кажат че сестра ти е к...ва, оди доказвай че немаш сестра

Понеже си обещал за другия път ще те чакаме

И вече по темата, Бойче свали пластмасата на стопа и първо виж дали има крушка, то това е на частта която е на капака на багажника.
-
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Бургазлията, Бойчето се с Б, мигар па съм гледал кой цитирам, по презумпция Бойчето беше заинтересован да зададе тоя въпрос![]()
Ама така е от къ кажат че сестра ти е к...ва, оди доказвай че немаш сестра![]()
Понеже си обещал за другия път ще те чакаме![]()
Е добре,но като ми остане време,все пак благодарско!
п.s ми снощи бе страшна мъгла и тогава се замислих по тоя въпрос,ще проверя и за крушки.
- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992
провери и кабели които се намират около пантите на багажника.там най 4есто се касат
мисля 4е беше кафяв кабел
мисля 4е беше кафяв кабел
- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
готово.проблема решен.почистих всички букси,смених крушката и някак доиде светлината.няколко пъти съм го правил това упражнение но ето,че сега стана.