Tedo- написа:как пък винаги се намират разбирачи, да кажат, че дадена марка е зле щото емблемата приличала на еди-какво си...
Ако се прави сравнение със стар пасат /95г/ не бих казал, че и комфортът ще е по-добър от на мегана...
Моят съвет е вземи си сценик от "бай-бек" - първи собственик, сервизна история и т.н. или си го докарай сам от Европа! Пасат 95г. вече е морално остарял автомобил за друг тип "пътници" /които предпочитат сами да си ремонтират МПС-то...
Това за емблемата беше в сферата на майтапа.
Аз съм от малкото, да не кажа единствения от форума, който не си мисли за разбиарач.
За мен най-добрия критерии за автомобил е ПАЗАРА. Не може един автомобил да е пълен боклук и да се купува. А всички знаем, че щом нещо се купува то държи цена. Тук е момента за запитам защо един автомобил 94-95 година струва колкото друг с поне 3-4 години по-нов? Не знам, не разбирам.
ФВ далеч не е най-добрия автомобил на света - има и по-добри(определено Рено не е от тях) има и по-лоши марки. За мен ФВ просто е най-добрия компромис - цена, здравина, разход, обслужване(за това вече карам трети). Доволен съм.
Също подържам мнението за френските автомобили - много са добри, но не благодаря. Нека да ги карат хора, които искат комфортен автомобил, с багажник и много екстри - 99 година, 3000лв.