Дали има начин да се прибират огледалата на B3
- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
Дали има начин да се прибират огледалата на B3
Някой ми е счупил пластмасата на огледалото. Сега трябва да купувам. Дали няма да станат други огледала, които могат да се прибират, например на JETTA се прибират, а са една и съща година.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дали има начин да се пребират огледалата на B3
burgazliqta2 написа:НЯКОИ МИ Е СЧУПИЛ ПЛАСТМАСАТА НА ОГЛЕДАЛОТО.сега трябва да купувам.и дали няма да станат други огледала които могат да се пребират,например на JETTA се пребират а са една и съща година . !!!
Ми май няма да стнат от JETTA,намери си за В3,а на В3 се прибират впрочем.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
boi4eto написа:burgazliqta2 написа:НЯКОИ МИ Е СЧУПИЛ ПЛАСТМАСАТА НА ОГЛЕДАЛОТО.сега трябва да купувам.и дали няма да станат други огледала които могат да се пребират,например на JETTA се пребират а са една и съща година . !!!
Ми май няма да стнат от JETTA,намери си за В3,а на В3 се прибират впрочем.

Интересно на Б3-то могат да се приберат ... но после се връщат
Наистина би ми било интересно да разбера начина и на мен

Наистина би ми било интересно да разбера начина и на мен
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
И аз така и не съм разбрал как да се прибират пущините 

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
И аз не съм....прибират се като видят зор и се връщат обратно после като вече го няма зора...най-грубо казано...а зор може да бъде друго огледало,пешак,който не знае къде по улицата върви,кофа за боклук...много обичат да се бутат да им се не знае,някой стълб или врата на гараж и тем подобни гадове 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
boi4eto написа:Ми май няма да стнат от JETTA,намери си за В3,а на В3 се прибират впрочем.

- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
Тези дни ще пробвам от JETTA, защото имам такава възможност, и ще пиша резултата какъв е.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Човека сигурно е мислил да каже че могат да мърдат, а не сгъват. Уплашихте го ей.
пък за сгъването, по скоро помисли къде да я паркираш, където по малко хора да не минават, което също не е гаранция. Мойта 4 г. седи на улицата и засега няма проблеми с тях. Щом нямаш гараж риска да ти ги счупят на улицата се увеличава. На моргата струват от 40 до 60 лв. кожух с огледало. Имах тъкъв случай преди 1,5 г. при разминаване на Арбанаси, една фурия която цепеше нагоре поне със 100 и горница, едва не се заби в мене. Разминахме ме се само с огледалата, като бръснач се откъсна. Не спря да е.. и дивака, отпуши сякаш нищо не е станало. Та от този случай знам за тези огледала. Само огледалото ако ти е счупено отиваш на джамджия и за 2 лв. ти го правят, ти само седиш и гледаш как стават работите. Те имат шаблони - реже, шлайфа и ти го слага в кожуха. Е, не е като оргиналното по краищатата, ама бива.

Последна промяна от kibo_tom_8440 на Пет 06 фев 2009 9:00, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дали има начин да се прибират огледалата на B3
и при мен стана този фал няколко пъти го закачах на ръба на порталната врата докато го счупих зверски и си купих ново за 60лв а другото съм сменял само стъклото 12лв
да се е.... /.блеока

- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
паркирам на главна улица и няма къде другаде.а за кожуха ще видя колко пари е.мерси.
-
Зор е да смениш кожуха, малко играчка. Ако си В3. Първо се сваля ръкохватката от щофьорската врата дето се регулира наклона на огледалото. Регулирането става с две жила, които са до ръкохватката на твойта врата за регулиране на наклона. Те имат чопове и са захванати за пластмасова дебела шайба-цилиндър. Преди да ги свалиш от този цилиндър ги бележи и жилата и местата им на този цилиндър. Моите бяха оцветени с червено и зелено. Това се прави за да не се объркат посоките при работа с лостчето. Като освободиш жилата, тогава развиваш 3-те болта на планката на вратата дето държи огледалото. Има писано по тази част, може да потърсиш допълнително нататък
. Зависи дали и огледалото е с реотан, трябва да освободиш клеми, което не е проблем. Смятам, че ще се оправиш. Успех! 

- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
да с B3 съм и не не е с реотан.мерси.ще го сваля и дано си намеря .
Абе колеги от сумата време продавам огледала за Passat B3 за 30 лв. бр.,а вие си купувате нови китайски за 60 лв. 

-
Навреме и на място. Бравооооо