Колеги и аз да се оплача...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
Re: Колеги и аз да се оплача...
Luper написа:^ тоя път си вземи с падащ панел
Tакъв беше, ама и под седалката го намерили

бре ?! със свален панел и пак ръчкат тия мизерници...
КРАЙ! а аз си мислех, че моя Лупи е в безопасност, са ше ми го изнесат заради СДто
Добре де, а аларма нямаше ли? все пак както ти каза, случката се развива по сред бял ден на оживено място
КРАЙ! а аз си мислех, че моя Лупи е в безопасност, са ше ми го изнесат заради СДто
Добре де, а аларма нямаше ли? все пак както ти каза, случката се развива по сред бял ден на оживено място
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
Luper написа:бре ?! със свален панел и пак ръчкат тия мизерници...
Колега, незнам как е станало, ама алармата не свирила, нито фабричната нито допълнителната. Намерих колата си със свалени ВСИЧКИ прозорци... цял половин ден е седяла сигурно така отворена от всякъде

е значи най-вероятно не са били някакви наркоманчета, ама мене ми е странно защо ще ти разбиват колата в такова време при положение, че явно основното, което са търсили, е радиото. Аз па ако бех такъв автокрадец, никога нямаше да тръгна да рискувам да разбивам кола със СД без панел!
Между другото нелош съвет е, като си оставяш колата по за дълго без надзор, гледай вътре да няма на видни места разни пликове, чанти, папки и т.н., които може да предизвикат любопитство у някой недоброжелател

Между другото нелош съвет е, като си оставяш колата по за дълго без надзор, гледай вътре да няма на видни места разни пликове, чанти, папки и т.н., които може да предизвикат любопитство у някой недоброжелател
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа:е значи най-вероятно не са били някакви наркоманчета, ама мене ми е странно защо ще ти разбиват колата в такова време при положение, че явно основното, което са търсили, е радиото. Аз па ако бех такъв автокрадец, никога нямаше да тръгна да рискувам да разбивам кола със СД без панел!![]()

- ace_ventura
- Автомобил:
- Двигател:
д**ба и айдуците д**ба, каквито и мерки да взимаш никога не си на 100% сигурен. Ама фанеш ли некой требва як
ама мн .

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Напоследък кражбите зачестиха...май се връщаме в началото на 90-те
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Значи относно джамовете може и алармата да е виновна. Мен така ми се случи с мойта.. Една сутрин слизам да тръгвам на работа гледам всички джамове долу
Тя понеже си има някъв контрол над тях да ги отваря и затваря явно се е бъгнала нещо и.. Слава Богу нищо не липсваше.
Обаче ВИНАГИ когато излизам от колата си взимам панела с мен. Може да имам най-евтиното CD в техномаркет, ама и него не ща да им давам.
Миналата година, като бяха надушили, че ключалката на багажника не се е била заключила, бяха влезли, бяха откъртили сд-то, въпреки, че нямаше панел, бяха ровили по жабката, по джобовете на вратите.. Сигурно и под седалките, ама панела си беше в мен. СД-то беше застраховано, та си взех парите, само ме е яд за един строшен hard disk, който седеше в жабката и чакаше ремонт
Парите за животоподдържащи лекарства да ги дадат дано!
Та понеже се отплеснах и забравих за какво пиша
Може и твойта аларма да се е бъгнала нещо, ако можеш изключи й контрола над прозорците...

Обаче ВИНАГИ когато излизам от колата си взимам панела с мен. Може да имам най-евтиното CD в техномаркет, ама и него не ща да им давам.
Миналата година, като бяха надушили, че ключалката на багажника не се е била заключила, бяха влезли, бяха откъртили сд-то, въпреки, че нямаше панел, бяха ровили по жабката, по джобовете на вратите.. Сигурно и под седалките, ама панела си беше в мен. СД-то беше застраховано, та си взех парите, само ме е яд за един строшен hard disk, който седеше в жабката и чакаше ремонт

Та понеже се отплеснах и забравих за какво пиша

Върни се в “ОФФ-Топик - други”