Коя система колега,българското възпитание ли искаш да промениш???
Накарай всеки от форума да седне на детектор на лъжата и го питай дали ако беше той на мястото на някой властимащ или управляващ,нямаше да си отклонява и той средства в своя полза.Мисля че няма да си изненадан от резултатите.
Докато сме на принципа ´´Направи място и аз да седна,че да пооткрадна и аз малко и ще си мълчим и двамата.´´,така ще е.
Всички сме наказани доживот да носим националността българин с всичките и негативи.
Безобразните условия по пътищата в София и страната!!!
Re: Безобразните условия по пътищата в София и страната!!!
Мислиш, че незнам ли?Прав си, така е. Но все отнякъде се почва. Лошото е, че някой трябва да плати цената, а това обикновенно не никой не му оттърва. Истината че, че може би нашите деца, ще карат хубави коли, по хубави пътища. А ние трябва да платим цената за това. И ако не я платим и те ще живеят като нас. Аз съм на 35 г. и нямам намерения и следващите 35(ако ще Господ) да ги живея по този начин. Нито пък двете ми дъщери. Ние българите много се хвалим, ама май няма много за какво. Време е да се замилсим за това и да променим нещо.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Така е,само че ако трябва сериозно да се дискутира по темата тя ще се превърне в политическа,а тук такива не се толерират.
Жалкото е че ние българите сме винаги като кучето--въртим се в кръг и сами си хапем опашката и си мислим че отчитаме дейност.И така от незнам си колко години.
Сега ще се впусне някой друг колега пък да опише колко му е хубаво в БГ и на нас като не ни отърва да го духаме,друг ще напише че сме мързеливи,накрая темата ще еволЮира в ´´София VS останалия свят´´ и ще се заклЮчи.
Познато е от години.То не става само с писане по форуми,трябва и акъл.
Жалкото е че ние българите сме винаги като кучето--въртим се в кръг и сами си хапем опашката и си мислим че отчитаме дейност.И така от незнам си колко години.
Сега ще се впусне някой друг колега пък да опише колко му е хубаво в БГ и на нас като не ни отърва да го духаме,друг ще напише че сме мързеливи,накрая темата ще еволЮира в ´´София VS останалия свят´´ и ще се заклЮчи.
Познато е от години.То не става само с писане по форуми,трябва и акъл.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Темата според мен отдавна се изчерпа и сега се говорят абсолютно ненужни неща. Някои колеги 2 страници повтарят еййй нямало угодия, а за вас колеги има ли? Честно казано, аз лично няма да мрънкам ако поетапно затворят едното после другото платно за ремонтират Цар Борис, ще има угодия за мен в този случай. Изобщо не съм от тия, които каквото и да стане, винаги са недоволни, напраотив, ще бъда доволен и то много, ако го направят качествено, толкова ли е трудно. Разбирам всичко да е наред и ние да продължаваме да мрънкаме и да ми говорите, че нямало угодия. Говорим си кое не било наред тук, май трябва да почнем да обсъждаме кое е наред, ще ни е по-лесно.
Някои споменаха за протести, защо се било коментирало тук а не се било протестирало и къде сме били, когато имаше протести. Няма да протестирам, защото това са абсолютно безпредметни и безрезултатни дейности. Какво стана с фермерите? Какво стана със студентите, какво стана с починалото (убито) момче, не виждам развръзката на случая. Жалкото е, че нищо неможе да се направи, ако ще с главата надолу да се съберем и да се кльофнем пред парламента, на тия там не им дреме. Когато има смисъл от протести и наистина може да се постигне резултат ще излезна да протестирам, защото тогава ще знам за какво, а не сега да ходя да си търкам подметките за тоя дето духа.

Някои споменаха за протести, защо се било коментирало тук а не се било протестирало и къде сме били, когато имаше протести. Няма да протестирам, защото това са абсолютно безпредметни и безрезултатни дейности. Какво стана с фермерите? Какво стана със студентите, какво стана с починалото (убито) момче, не виждам развръзката на случая. Жалкото е, че нищо неможе да се направи, ако ще с главата надолу да се съберем и да се кльофнем пред парламента, на тия там не им дреме. Когато има смисъл от протести и наистина може да се постигне резултат ще излезна да протестирам, защото тогава ще знам за какво, а не сега да ходя да си търкам подметките за тоя дето духа.

- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
Вече май и танкове няма да ни свършат работа по нашите дупчици.Вчера видях един как влезна в една яма и потъна няма го 

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как да няма угодия - има.
Ето сега ще обясня. Нека затворят Борис трети, но нека като го затворят да РАБОТЯТ. Кажете всички, които твърдите че няма угодия, с ръка на сърцето кажете, че като се прави ремонт в БГ се прави хубаво и бързо. Ще кажете, ама ще излъжете. Не веднъж съм го казвал - голяма част от българите са мързеливи. Колко пъти видяхте циганин от агенция Пътища да работи, а не да пуши цигара? Колко пъти видяхте лопатите им в действие, а не подпряни на някоя машина?
Колко хубави булеварда има в София - като казвам хубави казвам европейски, а не български = такива, по коиот няма кратери дето чупят полуоска, ако минеш откровено през него? Кой - сигурно ТАлександров, който е като тест за амортесьори, като се пресича с перпендикулярна улица? България, дето лявата лента само е що горе ОК на места? Ив Ест Гешов, чийто шахти стърчат? Цариградско=Дунавски Вълни ... да не продължавам.
И това е най-населения град в БГ през деня, това е моя роден град. Това ТРЯБВА следователно да е най-богатия град в БГ. Ама не е.
Някой ся ше ми каже ами изчезвай като не те кефи. Ами аз съм тук, за да ме кефи, затова си плащам данъците, затова гласувам.
И защото знам какво искам:
Искам да затварят булеварди, да ги ремонтират по няколко седмици, да тракат машини, но да има хора, които да следят за качеството на изпълнението и да има и такива, които да следят къде отиват отпуснатите пари за това.
Искам да има ремонти, но искам някой да следи какво става там и да ръчка циганина, на който се плащам от моята, твоята и вашата заплата, колеги.
Ето сега ще обясня. Нека затворят Борис трети, но нека като го затворят да РАБОТЯТ. Кажете всички, които твърдите че няма угодия, с ръка на сърцето кажете, че като се прави ремонт в БГ се прави хубаво и бързо. Ще кажете, ама ще излъжете. Не веднъж съм го казвал - голяма част от българите са мързеливи. Колко пъти видяхте циганин от агенция Пътища да работи, а не да пуши цигара? Колко пъти видяхте лопатите им в действие, а не подпряни на някоя машина?
Колко хубави булеварда има в София - като казвам хубави казвам европейски, а не български = такива, по коиот няма кратери дето чупят полуоска, ако минеш откровено през него? Кой - сигурно ТАлександров, който е като тест за амортесьори, като се пресича с перпендикулярна улица? България, дето лявата лента само е що горе ОК на места? Ив Ест Гешов, чийто шахти стърчат? Цариградско=Дунавски Вълни ... да не продължавам.
И това е най-населения град в БГ през деня, това е моя роден град. Това ТРЯБВА следователно да е най-богатия град в БГ. Ама не е.
Някой ся ше ми каже ами изчезвай като не те кефи. Ами аз съм тук, за да ме кефи, затова си плащам данъците, затова гласувам.
И защото знам какво искам:
Искам да затварят булеварди, да ги ремонтират по няколко седмици, да тракат машини, но да има хора, които да следят за качеството на изпълнението и да има и такива, които да следят къде отиват отпуснатите пари за това.
Искам да има ремонти, но искам някой да следи какво става там и да ръчка циганина, на който се плащам от моята, твоята и вашата заплата, колеги.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не се правят ремонтите през ноща(на магистралите може, но не и на улиците в града) в чужбина, правят ги събота и неделя и задръстванията са ужасни.
ALESYZ, колега, никой не иска да "софиянизира" темата, но просто голяма част от потребителите са от София, и коментират болежките на софииските улици, дори и да искат не могат да коментират улиците в Попово.
Като казах простест нямах предвид да се съберат автоклубовете и да висат пред парламента, а да се направи някаква кампания с стикери, коята ако се разрастне ще стигне до медиите и от там вече би имало някакъв ефект(силно се надявам.А пък и на никой няма да му стане нещо ако лепне едно стикерче на прозореца.
emohrisstov кво ти остава друго освен да простестираш бе колега ?
ALESYZ, колега, никой не иска да "софиянизира" темата, но просто голяма част от потребителите са от София, и коментират болежките на софииските улици, дори и да искат не могат да коментират улиците в Попово.
Като казах простест нямах предвид да се съберат автоклубовете и да висат пред парламента, а да се направи някаква кампания с стикери, коята ако се разрастне ще стигне до медиите и от там вече би имало някакъв ефект(силно се надявам.А пък и на никой няма да му стане нещо ако лепне едно стикерче на прозореца.
emohrisstov кво ти остава друго освен да простестираш бе колега ?
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:...
1000% съгласен

AmW написа:emohrisstov кво ти остава друго освен да простестираш бе колега ?
Нема да протестирам, щото според мен няма смисъл. Не искам да си хабя нервите и времето с глупости. Тва е като мач на Левски, ходиш, викаш, псуваш, а той мача уреден.
п.п. Днес съм много щастлив, защото Монтевидео към НБУ (частта с паветата) се прави, демек изглаждат се гънките след студовете. Приятно ми стана, вече няма да си троша колата толкова много там. Ето доволен съм, има угодия.

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идеята на въпроса ми беве, че какво му остава на човек освен да ходи и да протестира.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми май нещо такова се получава... 

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
propparo написа:Коя система колега,българското възпитание ли искаш да промениш???
Накарай всеки от форума да седне на детектор на лъжата и го питай дали ако беше той на мястото на някой властимащ или управляващ,нямаше да си отклонява и той средства в своя полза.Мисля че няма да си изненадан от резултатите.
Докато сме на принципа ´´Направи място и аз да седна,че да пооткрадна и аз малко и ще си мълчим и двамата.´´,така ще е.
Всички сме наказани доживот да носим националността българин с всичките и негативи.
Аз мога да добавя, че по целия свят има корупция, всеки политик на тая планета се облагодетелства след като влезе в управлението, но в "модерните западни икономики" има и "модерна западна корупция". Там хората пак си "краднат", но по малко по-различен начин от нашия. Там например обществените поръчки пак се дават на фирмата на шурея на еди - кой си, но шурея си свършва работата както трябва и не се налага да се преасфалтира Цариградско след като той е "свършил", защото има контрол - това което в нашата държавица го няма. Политиците на запад си крадат, но с мярка и в същото време правят и нещо за хората и за държавата, докато тук - всичко изтича през техните джобове и така...
п.п. относно работата по пътищата - когато правеха "околомръсното" при Симеоново - там не пречеха на никой - не стига че не се работеше през нощта, ами минавам една Неделя през деня - няма никой освен машините.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спецялно по София и околията позапълниха дупките който бяха зайнали след студовете и се кара по спокойно
Това никой не може да го отрече:)
Това никой не може да го отрече:)
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Запълват едни, отварят се други. По двата маршрута, по които пътувам - от Сухата река към Младост и към Гео Милев има поне 3-4 дупки, в които ако влезеш качествено няма излизане. И си стоят така от поне 6 месеца.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сигналисирай бе колега.Нали видя темата с телефона за сигналите, звънни и им обясни каде са дупките и т.н