проблем с газта
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с газта
Здравеите,купих един б5 2.5 тди v6.вземах да го покарам да видя как върви,след като загря в нормите 90-95 градуса отказа педала на газта.педала е сменен и пак направи проблем.Закарах колата да и видят компа и електрониката в Технотест-дружба,3 дена ми държаха колата и накрая ми казаха че няма проблем.колата е автомат типтроник.даите съвет и кажете кадърен сервиз
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с газта
pepsana_78 написа:Здравеите,купих един б5 2.5 тди v6.вземах да го покарам да видя как върви,след като загря в нормите 90-95 градуса отказа педала на газта.педала е сменен и пак направи проблем.Закарах колата да и видят компа и електрониката в Технотест-дружба,3 дена ми държаха колата и накрая ми казаха че няма проблем.колата е автомат типтроник.даите съвет и кажете кадърен сервиз
Проблема се оправя но струва скъпо, но пак при мен ще ти е най-качествено и най-евтино

п.с. Но е хубаво първо да хванем рибата и тогава да сложим тигана на огъня!
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:

Съжалявам но не се сдържах. Това форум за взаимопощ ли е или рекламен сайт на майстори и сервизи

Доста по-етично би било от твоя страна, поне да споделиш евентуалният проблем в който се съмняваш ти, а след като при теб е най-качествено и най-евтино , не виждам причина да се притесняваш че ще избере теб. Ако чуя такова изказване от "майстор" бягам далече.
Нека такива мнения за напред се изпращат на лична , за да не опорачаваме форума.

сега до pepsana_78
Колега , потърси във форума имаше една много подробно описана тема за същият проблем като твоят, отново с напразно сменен педал. В крайна сметка се беше оказало проблем в температурен датчик

Всичко беше описано много подробно, заедно с линкове от TDI форума.
Dobromirski написа::офф
Съжалявам но не се сдържах. Това форум за взаимопощ ли е или рекламен сайт на майстори и сервизи![]()
Доста по-етично би било от твоя страна, поне да споделиш евентуалният проблем в който се съмняваш ти, а след като при теб е най-качествено и най-евтино , не виждам причина да се притесняваш че ще избере теб. Ако чуя такова изказване от "майстор" бягам далече.
Нека такива мнения за напред се изпращат на лична , за да не опорачаваме форума.
![]()
сега до pepsana_78
Колега , потърси във форума имаше една много подробно описана тема за същият проблем като твоят, отново с напразно сменен педал. В крайна сметка се беше оказало проблем в температурен датчик![]()
Всичко беше описано много подробно, заедно с линкове от TDI форума.
Напълно съм съгласен с колегата Dobromirski! Мой съсед също смени преди една година педал на Пасат помпа-дюза, без това грам да реши проблема, по препоръка на форумен майстор, който е тествал колата на живо! Накрая човека сам си реши проблема - лош контакт на някакъв датчик.
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пичове, май знаете само да критикувате. Както съм писал по горе, по-добре първо да погледнем колата и да остановим проблема!
Аз не се хваля за голям майстор, но не една кола с този проблем е висяла с седмици по сервизите и то безрезултатно.
Аз в случая ако трябва да има взаймопомощ, значи трябва да бръкна в моя джоб и да правя подаръци.
А и да питам пак човека с пассата, тотално ли не ти реагира колата или едвам вдига обороти и типтроника не успява да качи предавка.
Да не говорим за едно, да даваме пари за второ и накрая да се окаже трето!
Аз не се хваля за голям майстор, но не една кола с този проблем е висяла с седмици по сервизите и то безрезултатно.
Аз в случая ако трябва да има взаймопомощ, значи трябва да бръкна в моя джоб и да правя подаръци.
А и да питам пак човека с пассата, тотално ли не ти реагира колата или едвам вдига обороти и типтроника не успява да качи предавка.
Да не говорим за едно, да даваме пари за второ и накрая да се окаже трето!
-
- Автомобил:
- Двигател:
до ventoman.отално отказва газта но в технотест нещо почитиха букси идатчици и става 3 дни няма проблем. казаха че след почистването колата нее давала никакви ядове били я държали около 3 часа запалена.даи някъкъв телефон за връзка ако пак го направи 

- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето за тези разлики говоря, когато тотално отказва газта е едно но когато реагира но не може да вдигне повече от 2000об. ремонта е доста солен или по скоро частите са скъпи!
Върни се в “Дизелови агрегати”