kok12 написа:alex_zazy написа:Аз данък не плащам защото не виждам да оправят пътищата ми даже се по зле стават!
Ето тук подкрепям колегата. Откакто съм я купил не съм ходил в данъчното,няма отида.
и аз ви подкрепям

kok12 написа:alex_zazy написа:Аз данък не плащам защото не виждам да оправят пътищата ми даже се по зле стават!
Ето тук подкрепям колегата. Откакто съм я купил не съм ходил в данъчното,няма отида.
kriss4 написа:kok12 написа:alex_zazy написа:Аз данък не плащам защото не виждам да оправят пътищата ми даже се по зле стават!
и аз ви подкрепям,ако го направят поне 50% от Шофьорите със сигурност ще оправят дупките
toschomacher написа:kriss4 написа:kok12 написа:alex_zazy написа:Аз данък не плащам защото не виждам да оправят пътищата ми даже се по зле стават!
и аз ви подкрепям,ако го направят поне 50% от Шофьорите със сигурност ще оправят дупките
рано или късно ще ги дадете парите, че и на куп ако няма и лихви. Не е много хубаво да се подканват хората да не си плащат дълговете. Вярно е, че парите ни не се използват изобщо по преднацначение и се краде от тях и какво ли още не, но начините са други за протест.
И ми е интересно как минавате прегледи без платен данък...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта