toschomacher написа:kriss4 написа:kok12 написа:alex_zazy написа:Аз данък не плащам защото не виждам да оправят пътищата ми даже се по зле стават!

Ето тук подкрепям колегата. Откакто съм я купил не съм ходил в данъчното,няма отида.
и аз ви подкрепям

,ако го направят поне 50% от Шофьорите със сигурност ще оправят дупките
рано или късно ще ги дадете парите, че и на куп ако няма и лихви. Не е много хубаво да се подканват хората да не си плащат дълговете. Вярно е, че парите ни не се използват изобщо по преднацначение и се краде от тях и какво ли още не, но начините са други за протест.
И ми е интересно как минавате прегледи без платен данък...

Ако автомобила изобщо не е записан в данъчното никога няма да те потърсят понеже не ги интересува тази работа,виж ако все пак е записан тогава си се трупат данъчни задължения,но така като слушам колегите едва ли са си правили труда да ги регистрират в данъчното

А как се минава преглед без данък....да не би да си забравил в коя държава живееш

Иначе и аз не мисля че човек който не е изряден към държавата може да изразява каквито и да било претенции тя да е изрядна към него,както и след като не идеш да гласуваш после да псуваш управляващите,но това е друга тема която е безсмислено да обсъждаме...