от 2007 пада ДДС върху вноса
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Че ще ни приемат, ще ни приемат. Така сме им се надупили що да не ни го б....т. Ще спреме АЕЦ - внасяме ток от Европейския. Ще махнат ДДС-то на колите - внасяме техните трошки. Европейски цени на горива, ток, телефони и т.н. - БЪЛГАРСКИ ЗАПЛАТИ.
Не знам на тях за какво сме им, ама за какво ни е на нас Европейския съюз?????????
Айде някой ако може да ми даде обоснован отговор.
Не знам на тях за какво сме им, ама за какво ни е на нас Европейския съюз?????????
- Krass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niksisoft написа:Че ще ни приемат, ще ни приемат. Така сме им се надупили що да не ни го б....т. Ще спреме АЕЦ - внасяме ток от Европейския. Ще махнат ДДС-то на колите - внасяме техните трошки. Европейски цени на горива, ток, телефони и т.н. - БЪЛГАРСКИ ЗАПЛАТИ.
Пазар Никси.Сигурен и контролиран от тях пазар.Т'ва сме ние и за това ще ни вземат в EU.
- Krass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Krass написа:Пазар Никси.Сигурен и контролиран от тях пазар.Т'ва сме ние и за това ще ни вземат в EU.
Пазар на какво? Освен пазар на евтина работна ръка друго не се сещам.
Пазар на евтина работна ръка.Предмостие към други пазари.Изкупуване или стопиране чрез квоти на нашето производство.
- Krass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zmej написа:Krass написа:Пазар на евтина работна ръка.Предмостие към други пазари.Изкупуване или стопиране чрез квоти на нашето производство.
Че ние сега какво производство имаме, че да го стопират? Screwy
Че даже и доматите и краставиците си ги внасяме отвън, щото излизали по-тънко...
Всичко,което може.
Какво би се случило с нашите евтини стоки като влезем в съюза?Няма да има мита като към китайските и щатските?Ще ги изядем с парцалите. Имаме хубава продукция,която може да стане още по-качествена и да има успех на запад след като отпаднат сегашните пречки.
Аз например работя в един такъв български производител и мога да ти кажа, че сега на който и пазар да се появим мачкаме конкуренцията(мултинационални компании) и мислч че ще продължим да го правим.Как биха се почуствали тези компании ако влзем в родината им.След като нашата стока е със тяхното качество но на по-ниски цени?
Само че те не са прости.Лобират си и именно за това са измислили квотите. На година Бг ще внесе в EU еди си колко тона тютюн,грозде,машини,препарати и всичко каквото се произвежда.
Т'ва е положението Минке.
Т'ва ще се случи с българския бизнес.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
в заключение.....
1. 2007 година сме в Ес-икономическо или политическо решение все тая
2. Доходите ни няма да се променят почти никак.
3. Цените ще се качат още повече.
4. Според мен живота ще стане по-труден от сега.
5. За някои със собствен бизнес, обаче нещата ще се променят в положителна финансова посока.
6. За квотите за износ и производство се писа по-горе
7. В дългосрочен план шъ съ оправим.
Правя си съпоставка с Гърция-имам приятел който е там от 1986 и като се виждаме в БГ ми разправя как са там нещата-Гърция е в ЕС от 1982г.
5. За някои със собствен бизнес, обаче нещата ще се променят в положителна финансова посока.
Правя си съпоставка с Гърция-имам приятел който е там от 1986 и като се виждаме в БГ ми разправя как са там нещата-Гърция е в ЕС от 1982г.
GOLFER написа:ами аз знам ,че когато влеземе в ЕС няма да може да си продаваме сиренето щото гърците са го патентовали като FETTA
и отгоре на всичко пък унгарците /комай/са патентовали гроздовата ракия!
е без грозданката и сиренето бахти и европейците !
п.с. не мога да го преживея
словенците искаха да гепят ракията Screwy , но не можаха :f_ckyou:
Pichaga написа:в заключение.....
еи някой поне е знаел как стоят нещата още преди 3 години

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”