Има ли някой който се занимава с Asp.net
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има ли някой който се занимава с Asp.net
Търся колега който може да ми помогне с динамично добавяне на контроли. Ако има нека пише едно ЛС и там ще го питам.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Има ли някой който се занимава с Asp.net
я си задай въпроса.. направо... все някой ще подксаже...
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам да добавя динамично един GridView във определена страница. Грид-а съм го направил в един Web User Control там съм задал и стилове и прочие. Когато го добавя към страницата при PostBack изчезваше. Разбрах, че винаги трябва да се добавят динамично създадените. Проблема е, че грид-а има колона която е LinkButton. Искам да хвана кликването на определен бутон в събитието RowCommand. И тук идва проблема, че не се извиква това събитие незнайно защо. Видях че ако сложа бутон в Контролата и при добавянето на контролата към страницата, ако задам на събитието Click на бутона се изпълнява кода. Но ако заедно с това се опитам да Bind() грид-а вече и клик-а на бутона не работи. И виждам че проблема е в биндването на грид-а само че при PostBack ако не го направя грид-а не се появява. Е това е накратко ако може някой нека помага с идеи и съвети.
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля че намерих отговор
. Рамняна на изпълнението на 2 метода. Първо добавям към спраницата и след това DataBind().

Върни се в “ОФФ-Топик - други”