здравейте .
днес си оставих колата на контакт за около 20 мин . след като се качих после на дисплея ми се беше появило кола с ключ на нея , явно си е имобилайзера на колата . пробвах да запаля десетина пъти но нищо . махнах клемата на акумолатора изчаках 10 мин и после пак нищо . отключвах и заключвах колата пак нищо символа на дисплея си седи . нищо не става кажете ми ако знаете как или къде могат да ми оправят проблема . колата ми трябва ежедневно . моля помогнете .
проблем с палене на Г4 1.8 20в Т
Re: проблем с палене на Г4 1.8 20в Т
По принцип ако една бензинова кола стои дълго време на контакт й заминава бобината.
boyan88 написа:По принцип ако една бензинова кола стои дълго време на контакт й заминава бобината.
значи завърата си мотора държи две секунди и угасва и така всеки път
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Тва е нещо по имобилайзера, според мен 
и според мен нали ти казвам на дисплея ми мига жълт символ кола с ключ на нея . а аз доколкото знам на мен имобилайзера ми е чип в ключа или нещо подобно . незнам ако има някои запознат да казва
vedari написа:boyan88 написа:По принцип ако една бензинова кола стои дълго време на контакт й заминава бобината.
значи завърата си мотора държи две секунди и угасва и така всеки път
т.е. колата пали ?
да и след секунда две угасва . давам недавам газ , резултата е все един и същ
колега наи-вероятно проблема е свързан с алармата или имобилаизера.Ако е друго във всеки ел.сервис могат да го разберат какво е като ти преслушат компа на колата за грешки.
ок а някой може ли да ми каже сервиз в района толстой надежда илиенци тъй като колата ми се намира там иначе аз съм от стрелбище , и просто там района не ми е познат . благодаря ви предварително
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обади ми се 0898640815 ще ти помогна да си я прибереш до вас/сервиз по желание.И ще диагностицираме проблема 
Vladko написа:Обади ми се 0898640815 ще ти помогна да си я прибереш до вас/сервиз по желание.И ще диагностицираме проблема
вече се разбрах с един приятел да ме прекара утре благодаря ти все пак за предложението . поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”