ISRalien написа:Само да предупредя за Blue Box!!!Не знам кой гений е измислил това място за Sepultura

НО това място НЕ е предвидено за концерт с такива мащаби. Бил съм на къде къде по-малко drum'n'bass party там и беше сауна. Това е просто кино салон, без седалките. Наклонено е надолу (към сцената), като там, където са били седалките, е на стъпала. Самата настилка е ужасна, постоянно нещо или лепне или се пързаля. Тоалетните бяха под всякаква критика, поне в мъжкия едната врата беше изкъртена, а за другата се виеше опашка. На всичкото отгоре и се плащаше
Та - за парти със 200-300 човека ОК, става. За Сепултура - АБСУРД!!! При положение, че си представям каква касапница ще бъде не бих пожелал на никой да отиде там.
Да предупредя, че там бях за последно може би септември-октомври...
Положението не се е променило.
Бях там миналата седмица на Samael, имаше около 500-600 души, и се траеше като пренаселеност, ама на ръба

За Сепултура със сигурност ще има повече и ще е меле. Виждал съм 7-800 души там преди няколко месеца на концерта на Haggard и Exciter и беше абсолютно мазало, не издържах до края.
Вентилация буквално няма, освен двата тесни изходи на залата, а в един момента атмосферата става недишаема от цигарения дим.
А едната тоалетна не работеше, няма изгледи да проработи - май имаше спукана тръба.