Сепултура, Содом и Грейв Дигър, Криейтър

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Re: Сепултура, Содом и Грейв Дигър, Криейтър

Мнениеот rainheart » Пет 06 фев 2009 10:45

Dpop написа:Дааа, утре съм в зала Христо Ботев mhihi , знам че с orgasmatron няма да ни се размине да се видим.
Аз ще гледам да съм около 18:15 ч. при залата.
Ако кажете да се уговорим да се видим вътре в предверието на залата, където се продава бира, но в дясно. Там където обикновенно групите дават автографи преди началото на концерта.

:) Да ви се похваля - АртБг ме поканиха като метъл шоп BW да продаваме мърч в залата :drunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще сме някъде до входа едно малко щандче с тениски с надписи, рокерски и животни (без групи) и някои дранкулки :)
Няма такова предложение! Може да се огранича с бирите от сутринта!
Момци, били ли сте на концерт в ЧИТАЛИЩЕ Христо Ботев? Ако там сте оцелели няма, какво да го мислите Блу Бокса mhihi :banana :applause:

Последна промяна от rainheart на Пет 06 фев 2009 11:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пет 06 фев 2009 10:46

ISRalien написа:Само да предупредя за Blue Box!!!
Не знам кой гений е измислил това място за Sepultura :screwy НО това място НЕ е предвидено за концерт с такива мащаби. Бил съм на къде къде по-малко drum'n'bass party там и беше сауна. Това е просто кино салон, без седалките. Наклонено е надолу (към сцената), като там, където са били седалките, е на стъпала. Самата настилка е ужасна, постоянно нещо или лепне или се пързаля. Тоалетните бяха под всякаква критика, поне в мъжкия едната врата беше изкъртена, а за другата се виеше опашка. На всичкото отгоре и се плащаше :063:
Та - за парти със 200-300 човека ОК, става. За Сепултура - АБСУРД!!! При положение, че си представям каква касапница ще бъде не бих пожелал на никой да отиде там.

Да предупредя, че там бях за последно може би септември-октомври...

Положението не се е променило.
Бях там миналата седмица на Samael, имаше около 500-600 души, и се траеше като пренаселеност, ама на ръба :) За Сепултура със сигурност ще има повече и ще е меле. Виждал съм 7-800 души там преди няколко месеца на концерта на Haggard и Exciter и беше абсолютно мазало, не издържах до края.
Вентилация буквално няма, освен двата тесни изходи на залата, а в един момента атмосферата става недишаема от цигарения дим.
А едната тоалетна не работеше, няма изгледи да проработи - май имаше спукана тръба.

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пет 06 фев 2009 10:52

feersum написа:
ISRalien написа:Само да предупредя за Blue Box!!!
Не знам кой гений е измислил това място за Sepultura :screwy НО това място НЕ е предвидено за концерт с такива мащаби. Бил съм на къде къде по-малко drum'n'bass party там и беше сауна. Това е просто кино салон, без седалките. Наклонено е надолу (към сцената), като там, където са били седалките, е на стъпала. Самата настилка е ужасна, постоянно нещо или лепне или се пързаля. Тоалетните бяха под всякаква критика, поне в мъжкия едната врата беше изкъртена, а за другата се виеше опашка. На всичкото отгоре и се плащаше :063:
Та - за парти със 200-300 човека ОК, става. За Сепултура - АБСУРД!!! При положение, че си представям каква касапница ще бъде не бих пожелал на никой да отиде там.

Да предупредя, че там бях за последно може би септември-октомври...

Положението не се е променило.
Бях там миналата седмица на Samael, имаше около 500-600 души, и се траеше като пренаселеност, ама на ръба :) За Сепултура със сигурност ще има повече и ще е меле. Виждал съм 7-800 души там преди няколко месеца на концерта на Haggard и Exciter и беше абсолютно мазало, не издържах до края.
Вентилация буквално няма, освен двата тесни изходи на залата, а в един момента атмосферата става недишаема от цигарения дим.
А едната тоалетна не работеше, няма изгледи да проработи - май имаше спукана тръба.

За Сепултура за 780 билета + 70-80 ВИП покани death

Сега ще добавя инфо за подгряващите банди :)

06.02 - The Sorrow (Австрия) и Urban Grey (БГ)
07.02 - Гранулом (БГ) и Symbolic (БГ)
08.02 - Caliban (Германия), Eluveitie (Швейцария) и Emergency Gate(Германия)

Последна промяна от rainheart на Пет 06 фев 2009 11:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пет 06 фев 2009 10:54

rainheart написа:За Сепултура за 780 билета + 70-80 ВИП покани death

Сега ще добавя инфо за подгряващите банди :)

Толкова, повече място няма. Добре, че не са пуснали повече билети.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 06 фев 2009 11:10

rainheart написа:Ако там сте оцелели няма, какво да го мислите Блек Бокса :banana :applause:

Ъ
блек или блу? щото има разлика?

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Пет 06 фев 2009 11:21

ISRalien написа:
rainheart написа:Ако там сте оцелели няма, какво да го мислите Блек Бокса :banana :applause:

Ъ
блек или блу? щото има разлика?

Хъх, обърках се mhihi има мааааалка разлика... Нищо и Блека сега ще нашуми, особенно като затворят The Club в края на месеца, а 8th ball вече е закачил катанеца

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 06 фев 2009 15:44

rainheart написа:
Dpop написа:....

:) Да ви се похваля - АртБг ме поканиха като метъл шоп BW да продаваме мърч в залата :drunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще сме някъде до входа едно малко щандче с тениски с надписи, рокерски и животни (без групи) и някои дранкулки :)
Няма такова предложение! Може да се огранича с бирите от сутринта!
Момци, били ли сте на концерт в ЧИТАЛИЩЕ Христо Ботев? Ако там сте оцелели няма, какво да го мислите Блу Бокса
mhihi :banana :applause:

Ще те намерим :wink: , само дай your real name, че няма да върви по ник да питаме.

Потребителски аватар
rainheart

Мнениеот rainheart » Нед 08 фев 2009 8:54

С Dpop и Orgasmotron се видяхме на щанда ми :) Иначе за изпълнението ни - загуба на време, на много средства, а пък за убитите нерви клетки (които трябваше да умрат от алкохол и стреса на куфеенето).

Като всяко начало си имаше много недомислини неща, много неприятни изненади в движение, външна намеса в идеите на магазина... началото така, след това ще става по-хубаво и по-хубаво

В магазинът днес е паднала бомба, но все пак заповядайте да си вземете тениска за днешният концерт на Криейтър! Пускам и на разпродажба наличното количество бг тениски на Сепултура, Содом и Грейв Дигър на цена от 8 лева!

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Нед 08 фев 2009 12:28

:mrgreen: Хора , изкефих се максимално на Sepultura. Представиха се много добре, който не е дошъл е пропуснал сериозно.

пп Само не разбрах що беше в тая малка зала.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 08 фев 2009 13:44

Аз предупредих за залата :)
Как беше? Можехте ли да дишате вътре? Беше ли гъчкано?

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Вто 10 фев 2009 19:44

Ох че кеф беше на Криейтър, според мен направо си дадоха заявка за концерт на годината.
Тотална сеч и пълно размазване. Честно казано не очаквах толкова добре да се получи. В рамките на 24 часа да видиш Sodom и Kreator си е нещо потресаващо.
Успях да видя на живо и една моя любима група - Eluveitie - даже си поговорих и с Chrigel, голям пич, през повечето време седеше във фоайето и си пиеше бира или говореше с хората и раздаваше автографи.

:heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal

Върни се в “ОФФ-Топик - други”