Проблем с оборотите на Пасат Б5 1.6I
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с оборотите на Пасат Б5 1.6I
Здравейте колеги,при мен оборототе не играят но като се включи на свободна скорост на движение оборотите падат до 500-600 и веднага се нормализира.Това не се случва всеки път и не зависи от това дали колата е топла или студена.Миналата година с това оплакване бях на сервиз,смениха дебитомера но след 2 месеца пак се появи това.Ако някой има представа моля да ми помогне.
Последна промяна от dobrin на Пет 06 фев 2009 20:36, променено общо 1 път.
Причина: Без главни букви в заглавието!
Причина: Без главни букви в заглавието!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с оборотите на Пасат Б5 1.6I
Почистване и адаптация на дросела 
Заповядай ако искаш...

Заповядай ако искаш...
- Петър2008
- Автомобил: Passat 5.5
- Двигател: AVF
Машинка,
до колко си сигурен че от това?
Както знаеш съм със същия мотор и имам същия пролем - без значение на газ или на бензин !
При мен обаче оборотите се връщат към нормалните обороти за изключен от скорост двигател само когато колата е в покой, или сдруги думи когато върви на празан ход по инерция е на 500-600 оборота а когато вече спра на сфетофара вече се връща на нормалните
Блг
Поздрави
до колко си сигурен че от това?
Както знаеш съм със същия мотор и имам същия пролем - без значение на газ или на бензин !
При мен обаче оборотите се връщат към нормалните обороти за изключен от скорост двигател само когато колата е в покой, или сдруги думи когато върви на празан ход по инерция е на 500-600 оборота а когато вече спра на сфетофара вече се връща на нормалните
Блг
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги! имам следния проблем. Имам Passat 1.8 (89г.) постоянно е на високи обороти и няма укротяване това нещо и толкова.
Някой може ли да ми каже от каде ее цялата работа