6ujuu написа:задни имам пирели п зеро неро обаче са почти на ограничител ако ти се занимава имам и нови но са предни фалкен говорим за 215 40 16
Колко жалко, че не са задни

6ujuu написа:задни имам пирели п зеро неро обаче са почти на ограничител ако ти се занимава имам и нови но са предни фалкен говорим за 215 40 16
Pichaga написа:тъжна картинка на избиване на комплекси и проблеми в детството с деспотичен баща и майка пияница
MrLover написа:За големия разход на бензин е ламба санда най-вероятно, а за газта най-вероятно си за реглаж
chefito написа:Кво е тва тамагочи...я го тряскай в земята....320 кинта...хората около теб ще браузват жицабез нет, а ти ще бльониш като пребозал в екрана на тая черна курвенска ягодко/боровинка...
morfei1 написа:бтв, Голф с 200км/ч си е голямо приключение. Моля ви колеги не правете това сами в къщи.
chefito написа:Моята и викам: Пача, таралясник, коруба, кошница, тиква.
Vanich написа:Пасат ТДИ 110 с чип.
6/100 - 130км/ч пълен багажник с четири човека
5/100 - 110 км/ч
7/100 - градско зимно, литър надоло лятото
Adnan написа:Какво е това бе братче прилича ми на уред за инквизиция на вальо студеното с което топлото ромче всяка нощ го е поздравявал с песента "не си желан в този бар вече"
stoqn_g60 написа: Туарега беше на бащата на 1 приятел,още като излезна си го купи ,София -Бургас 2.50 минсредна 210.
batetony67 написа:домашни употреби
Домашни потреби, бе келеш.
da__buzz написа:
вчера си загубих химикала![]()
оня ден свърши хляба
преди 9 дена свърши тоалетната хартия
vi_cho написа:Пазете се от съмнителен елемент висок 1.35 управлявящ голф2...
stoqn_g60 написа:Дай повече инфо за тапишонката,номер на колата,цвят ...
stanko_71 написа:със подходящ селикон(за лепене ,има един черен който даржи много)като се намаже се слага на място и се стяга с колан към вратата докато исъхне
ABSOLUT написа:Та това е френска кола, а даже и Рено![]()
Bobi_S13 написа:А аз да питам ако девойката се спуска по пистата с найлоново пликче, брои ли се за любителка на зимния спорт?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта