колеги опитах с търсачката но не успях да намеря подходящ съвет за проблема
колата е на брат ми оплакваше се че климатроника ту работи ту не
мери фреона всичко е точно
Сега вече само като го включи оборотите се повишават вентилаторите завъртат
а компресора не тръгва .
Моля за помощ и съвети
G 4 климатроника не работи
Re: G 4 климатроника не работи
Колега не съм спец ,но защо не видиш дали ти включва съединителя на компресора ?
Иди при майстора който ти е мерил фреона той би трябвало да се сеща да провери този съединител който е на самия компресор. Ако е заминал шайбата си се върти като паразитно колело и невърши работа.
Иди при майстора който ти е мерил фреона той би трябвало да се сеща да провери този съединител който е на самия компресор. Ако е заминал шайбата си се върти като паразитно колело и невърши работа.
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
колега топлото през зимата не го прави климатика а охладителната система на колата (антифриза)!
това че не топли се дължи на неправилно подавани сигнали от електрониката на климатроника или от проблеми с клапите управлявани от климатроника!но щом има проблем и с вентилатора си мисля че проблема е от електрониката на климатроника!оправя се само с диагностика да се види къде е проблема!
това че не топли се дължи на неправилно подавани сигнали от електрониката на климатроника или от проблеми с клапите управлявани от климатроника!но щом има проблем и с вентилатора си мисля че проблема е от електрониката на климатроника!оправя се само с диагностика да се види къде е проблема!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата зима имах проблем който се появяваше когато вали дъжд. На външна температура ми показваше -50 градуса и снеговалеж и климатроника духаше само на студено не искаше да пуска топло , а цялата работа беше от датчика за външната температура се беше прецакал, но все пак я закачи на лаптоп да видиш каде е проблема Успех !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”