масло за голф 3
- borkata31
- Автомобил:
- Двигател:
масло за голф 3
Здравеите колеги с какво масло си карате голфовете.От коя марка сте доволни моята кола е GTI 115к.с. 2000куб.Аз карам с мобил минерално и не съм доволен.Имам много приятели монтьори и казват,че на 10000км. е нормално да бута около 2лит.Защото много зависи първо от маслото второ как се юрка колата.
- borkata31
- Автомобил:
- Двигател:
Re: масло за голф 3
borkata31 написа:Здравеите колеги с какво масло си карате голфовете.От коя марка сте доволни моята кола е GTI 115к.с. 2000куб.Аз карам с мобил минерално и не съм доволен.Имам много приятели монтьори и казват,че на 10000км. е нормално да бута около 2лит.Защото много зависи първо от маслото второ как се юрка колата.
Колата ми е на 195000км.не мисля че е много
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
борка тая тема няма да я бъде много, защо не използва
Иначе аз моята я карам с молибден 10W40. Яде ми маслото яката, ама то е защото имам едни гумички за смяна, те поне били ефтинийка и тия дни ще ги сменя! А за 2 литра на 10000 К малко ме съмнява да е нормално. Все пак им наливаме 4 литра! А за маслото от темите, които съм чел във форума, всичко казват, че в нашата мила родина всичко се налива от един кран! Преди бях с Валволин 10W40 и да ти кажа голяма разлика м/у двете масла не намирам!

- borkata31
- Автомобил:
- Двигател:
pesho_sl написа:борка тая тема няма да я бъде много, защо не използваИначе аз моята я карам с молибден 10W40. Яде ми маслото яката, ама то е защото имам едни гумички за смяна, те поне били ефтинийка и тия дни ще ги сменя! А за 2 литра на 10000 К малко ме съмнява да е нормално. Все пак им наливаме 4 литра! А за маслото от темите, които съм чел във форума, всичко казват, че в нашата мила родина всичко се налива от един кран! Преди бях с Валволин 10W40 и да ти кажа голяма разлика м/у двете масла не намирам!
Благодаря за съвета да аз ги гледах в търсачката но все пак...

- Golf_Gti2.0
- Автомобил:
- Двигател:
колеги аз наи мн съм доволен от тотал 10W/40 голфа ми е 2.0 GTI нямам никакъв поблем с горенето на масло преди ми гореше но смених гумичките и9 се оправи колата е 137000 км и вече не гори въобще масло 

-
- Автомобил:
- Двигател:
w 15 v 45 kastrol това е малото за моторите на голф препоръ4ано ми е от специалисти вав сервиз на VW i Audi слагаи от него
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Използвайте търсачката преди да пуснете нова тема. За маслата е писано много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”