Тази вечер ми се случи нещо интересно. Понеже преди 2 месеца се опитаха да ми разбият колата и от тогава си плащам на платен паркинг. Огради,кучета,охрана ала-бала. Редовен платец съм си...и тъй нататък. Не ми дадоха кой знае колко добро място,на един завой,ама пак си беше нещо.....Та прибирам се аз,влизам си в паркинга и що да видя...на моето място Поло. Хм поогледах не е моето Поло...щот все пак съм в него...позагледах по-добре...Полото беше последен модел. Спирам аз в недоумение ко става и защо подяволите на мястото за което си плащам има друга кола... Докато успея да се осъзная тича охраната до мен...отварям прозореца и той почва... "Ма той шефа каза този да паркира там,а ти....хм...на теб ще ти намерим друго място,за сега временно ще те сложим тука на пътеката. Ей там до кучето." Аз го поогледах малко и питам "Е ок нали тва е моето място платено е и аз седя там?" той:"Да ама тоя му е нова колата не можеда седи отвън...." Питам го аз "Е добре новите коли повече ли плащат" - "Не" ...тогава спрях да го питам и започнах да си мисля къде е логиката двама равностойни платци да ги оценяват по колата. Мислех си да си се кача в колата и пред блока,пък на риск...ама се замислих,че за сега е по-добре да е там така и така съм си платил...за пътеката явно

Казах му на тоя,че ако до утре нямам място си искам парите и се изнасям....той мрънка нещо ама каза,че ще оправи нещата.
Идеята ми е след като и двамата плащаме еднаково какво предимство има този с поло 2008 и аз с моето 1998? Къде е скапаната логика на цялата тази глупост. Вярно не е проблем за умиране ама ме надразни. КЪДЕЕ ЛОГИКАТА?? Ние със старите коли да спираме по тревите ли или?????
и една въпросителна в заглавието стига
т.4 от правилата за постване
mod edit: batmilko