Член или не в Клуб на привържениците на VW в България
- don_lisan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Член или не в Клуб на привържениците на VW в България
Искам да бъда, но нямам време да се занимавам с организационна и клубна дейност
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Искам да бъда член, ФВ е приятно хоби, но щом приема се случва на тези 1 или 2 общи събрания за ЦЯЛАТА година, ше има да вземате 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
hooligan_sk написа:Искам да бъда член, ФВ е приятно хоби, но щом приема се случва на тези 1 или 2 общи събрания за ЦЯЛАТА година, ше има да вземате
колега,
прием се извършва чрез събрание и гласуване ...
за събрание се наема зала- нужни са немалко пари

за да се приема всеки месец , то клуба ще е на минус и то мноого... и няма да има смисъл...пък и няма да има толкова много кандидати
ПП: под минус , нямам предвид че клуба печели и някой си прибира парите и т.н , ами че няма да можем да помагаме при благотворителни акции и т.н
Горд член съм , първо на форума а вече от една година и на клуба ...
от 4лева и 16 стотинки на месец , аз няма да обеднея , но с тези мои 4,16 лева , на някой беден или болен ще може да му се помогне, ще можем да подкрепим някоя кауза...
- petkovski 2
- Автомобил:
- Двигател:
искам да бада разбира се 

След като изчетох всички теми ,за това как се става член в клуба,съм почти сигурен,че няма да бъда приет.Никой не ме познава,а и аз не познавам никой!Кой -какво може да каже за мен?Ако се съди по мненията и темите ми,излиза ,че обичам да се заяждам,не разбирам от коли и т.н.Е тогава има ли смисъл изобщо да подавам молба?Нека поне един от старейшините да каже,че има и аз веднага ще пусна такава!!!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
break написа:След като изчетох всички теми ,за това как се става член в клуба,съм почти сигурен,че няма да бъда приет.Никой не ме познава,а и аз не познавам никой!Кой -какво може да каже за мен?Ако се съди по мненията и темите ми,излиза ,че обичам да се заяждам,не разбирам от коли и т.н.Е тогава има ли смисъл изобщо да подавам молба?Нека поне един от старейшините да каже,че има и аз веднага ще пусна такава!!!
Колега, не е нужно да те знаят всички. Щом имаш желание и ентусиазъм, няма проблем да си пуснеш молбата и 100% ще бъдеш приет. Не е нужно да бъдеш инженер, за да бъдеш приет, а и това че никой не те познава е поправимо. Тази Неделя ще се проведе поредната Месечна среща на НИМ-100% ще имаш възможността да се запознаеш с доста хора.
П.П. А и на теб от Обеля, няма да ти е много трудно да стигнеш-все по Околовръстното

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
и аз искам
но все не остава време 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
break написа:има ли смисъл изобщо да подавам молба?Нека поне един от старейшините да каже,че има и аз веднага ще пусна такава!!!
Има смисъл, подай, ето кога и как:
viewtopic.php?f=1&t=130642
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво е да си член, най- малкото клубната карта ти дава доста отстъпки в магазини и сервизи.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако само това е единствената причина ... 

Това немога да го разбера - събира се събрание и те одобряват да даваш 50 лв. годишно за каузата!И ти позволяват да си облепиш колата със стикери
. Звучи ми много тъпо. Нямам нищо против да дам някой лев, но нещо тия неща със членството, приема и т.н. ми напомнят на секта или на политическа партия. Както каза един от колегите - 5 лв. по SMS за да се поддържа форума и това е.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Jmok написа:Това немога да го разбера - събира се събрание и те одобряват да даваш 50 лв. годишно за каузата!И ти позволяват да си облепиш колата със стикери. Звучи ми много тъпо. Нямам нищо против да дам някой лев, но нещо тия неща със членството, приема и т.н. ми напомнят на секта или на политическа партия. Както каза един от колегите - 5 лв. по SMS за да се поддържа форума и това е.
Запознай се, по подробно с устава и целите на клупа и се върни, да си редактираш мнението

Ами запознах се! Прочетох и тази тема няколко пъти. Не виждам противоречие с първото изречение, което съм написал. Останалото е за цвят, а офертата за 5 лв. не ощетява тезата: "форумът е достъпен за всички - не е нужно да се прави каквото и да е освен да се регистрираш"
Кое точно трябва да редактирам в мнението си? Това за стикерите ли? Просто подкрепих идеята форума да стане платен. Клуба сигурно има някакъв смисъл, но аз не го разбирам и това съм изразил в предишното си мнение.
Кое точно трябва да редактирам в мнението си? Това за стикерите ли? Просто подкрепих идеята форума да стане платен. Клуба сигурно има някакъв смисъл, но аз не го разбирам и това съм изразил в предишното си мнение.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
Jmok написа:Ами запознах се! Прочетох и тази тема няколко пъти. Не виждам противоречие с първото изречение, което съм написал. Останалото е за цвят, а офертата за 5 лв. не ощетява тезата: "форумът е достъпен за всички - не е нужно да се прави каквото и да е освен да се регистрираш"
бъркаш клуб със форум
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jmok написа:Просто подкрепих идеята форума да стане платен. Клуба сигурно има някакъв смисъл, но аз не го разбирам и това съм изразил в предишното си мнение.
Първо, няма идея форумът да става платен.
Второ, всеки има право на избор.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”