Моля да ми кажете как да си отворя предния капак.
ПП: Жилото не е скъсано, а откачено.
Golf_1.6 написа:Абсолютно...чуствам се адски тъпо, но...на кой каквото му трябва това си взима...майка им наркоманска да е*а!!!
Благодаря за съветите!
Vizor написа:свалил го е някой дето и на него са му го свалили или сутринта не е могъл да запали и е намерил най-бързия начин за това
R@do написа:Знаеш ли колко ми дреме за социалният му статус - мамка му крадлива.
jonn_krissy написа:С далга права отверка се целиш в палеца които заклучва.И вав враска с товята тема.Звани ми телефона и ми казват крадат ти колата и докато слезна момчето което ми се обади се обадил на куките и го закопчаватс акомолатора ми в рацете а сме познати и ми вика.КАЖИ ИМ ДА МЕ ПУСНАТ ПАК НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ С ТЕБ.Стоя и невярвам на наглоста на некви индивиди в тая даржава.
ISRalien написа:jonn_krissy написа:С далга права отверка се целиш в палеца които заклучва.И вав враска с товята тема.Звани ми телефона и ми казват крадат ти колата и докато слезна момчето което ми се обади се обадил на куките и го закопчаватс акомолатора ми в рацете а сме познати и ми вика.КАЖИ ИМ ДА МЕ ПУСНАТ ПАК НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ С ТЕБ.Стоя и невярвам на наглоста на некви индивиди в тая даржава.
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ако ми се случи ще им кажа да го строшат от бой, че те поне се кефят да го правят, пък и аз ако го направя най-много мен да заключат..
Баси...
П.П. Евала на комшията! Почерпи го!
jonn_krissy написа:Естествено че го почерпих а тоя дето го хванаха е 40-45 години и два пати колко мен.Завчера с цялата си наглост ми се извинява и вика че бил пиян.Аз немога в тамното да си сваля акумолатора а тои бил пиян и го свалил.Сега с брат ми го чакаме да ни се нагоди и
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта