Matematiks написа:
не е всичко-колела и рихши са изключение щот не вдигат 100 за 3 сек, а има неписан закон, че качиш ли се на мотор си с единия крак в гроба http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htmПо принцип, всичко на две колела попада в категорията “моторист=самоубиец”.
Мотора е по-малък, движи се по-бързо, почти е невидим за един шофьор на кола, който е свикнал да гледа за коли и рядко да обръща внимание на мотори. Затова и детайлите по дизайна на един мотоциклет са почти незабележими за средният профсъюзен член. Оттам следва че е малко вероятно дизайна/ визията на един мотоциклет сама по себе си да антагонизира един шофьор. Още повече когато те гледа в огледалото си…ако изобщо те е забелязал.
stavrev написа:А правилата по пътищата са за всички.
stoqn_g60 написа::screwy![]()
Защо да ме е грижа за живота му,след като на него не му пука и настъпва по уживените улици у кръстовища 1200 кубиковия мотор???Да летиш в града с 160 с мотор ...за мене е равносилно да дадеш картечница на луд
.Рабирам гъзария е мотор ала бала,обаче да се състезават на определени места не по Цариградско да караш с 90 и някой да профучи с 200 покрай тебе.Мой приятел кара такси и пердаши по околовръстното с 90 някъде,изпреварва кола и след като с епребира в лентата си се чува ненормален звук от пистов мотор .Разправя ми само за 1 секунда успях да видя само стопа и товa беше изчезна .Попринцип в тъмното стоповете си личат доста напреде,вие преценете с каква скорост е карал тоя пендел
Стиви Джи написа:Нямам никакво намерение да пазя някой, който сам не се пази. Не съм длъжен да мисля вместо някой друг.
vaskoto1 написа:stavrev написа:А правилата по пътищата са за всички.
правилника никъде не указва че ако има място между коли-трябва да се пъхнеш обезателно там.
има обозначени ленти за движение. ако те са 2 в едната посока-няма какво да се търси в средната...
повечето хора си взимат мотор/че за да се движат лесно и да се пъхат навсякъде. там е грешката. ако имам на пътя в моята лента дупка и избягването й ще е решено от маневра в рамките на лентата в която се движа, без да навлизам в другата лента-имам правото да си криволича произволно. и не съм длъжен да се съобразявам с някой който мисли че "има място" да ме задмине в моята лента.
на светофара мотористите са толкова длъжни да се редят и да изчакват, колкото съм длъжен и аз. по ЗЗДП. и аз не съм длъжен да им правя място да се пъхат между колите и да ми блъскат огледалата.
че и да ме гледат страшно рийш ли чак...че не съм им оставил място да се натъпкат...
нарушенията са много. и са обикновени-оставяме настрани малоумното поведение-в крайна сметка не всички са такива.
но да призоваваш към спазване на правилника и да правиш такива ежедневни малоумщини, защото си мислиш че като си с мотор ти е позволено-съжалявам...
vaskoto1 написа:правилника никъде не указва че ако има място между коли-трябва да се пъхнеш обезателно там...............................................
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Stif и 35 госта