Pichaga написа:З
Парата ще отива за благотворителност и за постигане на целите на сдружението

Pichaga написа:З
Парата ще отива за благотворителност и за постигане на целите на сдружението
Pichaga написа:Парата ще отива за благотворителност и за постигане на целите на сдружението
модове и админи заплати не получават нито нови жети
ABSOLUT написа:groznika написа:ABSOLUT написа:гласувах че ми пречи
Колега, би ли споделил с нас простосмъртните с какво точно ти пречи?
Надявам се мнението ти е добре аргументирано защото ако съдя от последните ти постове насам натам все някой нещо ти пречи...
Разбирам, че всеки го хваща мензиса от време на време, но моля те бъди по словоохотлив защото голо мнение тежи по-малко от на мъртвец сухите каламбаци
Първо не знам какво искаш да покажеш с това "простосмъртните", нещо реши че аз съм богопомазан ли?
А относно анкетата, еми пречи ми, не ми харесва да ми мига реклама и изобщо като отворя форума да има мигащи шаренийки на началната страница. Както каза и relaxxx по-горе, и на мене не ми харесва комерсиализацията. Само това ми е аргумента, надявам се да си останал доволен от отговора, защото май не приемаш различно от твоето мнение, особено относно моторите![]()
Единствения плюс е финасовата страна на въпроса.
groznika написа:ABSOLUT написа:groznika написа:ABSOLUT написа:гласувах че ми пречи
Колега, би ли споделил с нас простосмъртните с какво точно ти пречи?
Надявам се мнението ти е добре аргументирано защото ако съдя от последните ти постове насам натам все някой нещо ти пречи...
Разбирам, че всеки го хваща мензиса от време на време, но моля те бъди по словоохотлив защото голо мнение тежи по-малко от на мъртвец сухите каламбаци
Първо не знам какво искаш да покажеш с това "простосмъртните", нещо реши че аз съм богопомазан ли?
А относно анкетата, еми пречи ми, не ми харесва да ми мига реклама и изобщо като отворя форума да има мигащи шаренийки на началната страница. Както каза и relaxxx по-горе, и на мене не ми харесва комерсиализацията. Само това ми е аргумента, надявам се да си останал доволен от отговора, защото май не приемаш различно от твоето мнение, особено относно моторите![]()
В такъв случай приемам първият ти пост по темата за неверен
Причината е, че не видях връзката м/у "пречене" и "не харесване"
Въпросът беше "какво ти пречи?". Убива ли ти, тежи ли ти, разтяга ти страницата, размества ти контролния панел, натоварва ти нета, забива ти браузера?
Харесването е съвсем друга бира. И аз не харесвам мотористите, ама до сега не съм убил никой колкото и да ми се е искало
Pichaga написа:парите зависят от броя виждания...
Pichaga написа:парите зависят от броя виждания
ABSOLUT написа:гласувах че ми пречи
relaxxx по-горе, и на мене не ми харесва комерсиализацията. Само това ми е аргумента
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта