В една тема ставаше въпрос кой двигател как е означен и колко коня е,от там копирах следното:
ALH, AGR 90
ATD, АXR 100
AVG, AHF, ASV 110
AJM, AUY 115
ASZ 130
ARL 150
та въпроса ми е защо не намирам нищо което да отговаря на моя /TDI 110ks 98g/ номер-SGFM52J024M4 !?Какво ще кажете по въпроса?
Каква е абревиатурата на този двигател??
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами изглежда е така!
Малко съм объркал форума /вместо в Голф съм писал в Пасат/ ,но нали и те са със същите двигатели тези години.
Според линка на колегата "L&R" трябва да съм с AHF,но защо си мислех че това трябва да фигурира в номера а той със сигурност е този провериха го и на митницата и в КАТ! Странна работа gruebel

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ами изглежда е така!
Stivi написа:Малко съм объркал форума /вместо в Голф съм писал в Пасат/ ,но нали и те са със същите двигатели тези години.Според линка на колегата "L&R" трябва да съм с AHF,но защо си мислех че това трябва да фигурира в номера а той със сигурност е този провериха го и на митницата и в КАТ! Странна работа gruebel
Не си само ти споко най-добре да махнат тея безмислени номера на двигателите

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Няма го и там!
versace написа:Дай VIN номера на колата (обикновенно най лесно ще го видиш в багажника в отсека за резервната гума). Така най точно ще се види за какво става въпрос!
Проверявах си номерчето но за съжаление там където трябва да покаже двигателя има "Z" тоест нищо не излиза така че ще се придържам към табличката мощност/година пък ако нещо не съвпадне при смяна на чарколяци тогава ще му мисля gruebel
- Kentavar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
E те тоя въпрос ме мъчи и мене от няколко, месеца рових гледах ,нъц ,никъде не мога да разбера абревиатурата на моя двигател каква е.1.6 I -101 коня комби,96 г. края.Някой да помогне.Нямам книжка няма къде да погледна.Няма никакви стикери в купето или в багажника.По номера на двигателя мога ли да се ориентирам някак?