Колеги, интересуват ме някои неща за Поло комби, четириратка,1,6 куб., с климатик, 98г.
1 - какъв е разходът на градско и извънградско?
2 - колко е годишният данък?
3 - колко приблизително е каското?
4 - 4500 лв цена от автокъща много ли е ?
Ще ми се да мина на такова возило, в момента съм на поло двувратка 91г. и разходите са ми ужасно ниски.
информация за Поло комби
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Re: информация за Поло комби
Относно разхода:
Годишния данък на мойто комби е 12 лв
- 98 година, 1.4 мотор - 60 к.с.
Каското ми е 400 на година, но сега изтича и ще е доста по-малко като го подновя...
А относно цената всичко е индивидуално, зависи от запазеността на конкретния екземпляр, аз мойто го купих за 7000 но преди 3 години
Uneek написа:Около 7 ми се върти средния разход - понякога по-малко понякога повече в зависимост от градското и извънградското - иначе карам към 60/40 извънградско/градско в процент. Стила на шофиране ми е нормален, извън града карам бързо, но без резки ускорения, при спускане гледам да спускам винаги на ППХ, и съм доволен от разхода
Годишния данък на мойто комби е 12 лв
- 98 година, 1.4 мотор - 60 к.с.Каското ми е 400 на година, но сега изтича и ще е доста по-малко като го подновя...
А относно цената всичко е индивидуално, зависи от запазеността на конкретния екземпляр, аз мойто го купих за 7000 но преди 3 години
-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
А по-конкретно извънградското колко ти е?
На моето поло е 4,5/100
А данъкът, ще ме извиниш, но ти е доста висок, моят в момента е 5,80 лв с увеличението!
На моето поло е 4,5/100
А данъкът, ще ме извиниш, но ти е доста висок, моят в момента е 5,80 лв с увеличението!

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Goldorak написа:А по-конкретно извънградското колко ти е?
На моето поло е 4,5/100![]()

-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Goldorak написа:А по-конкретно извънградското колко ти е?
На моето поло е 4,5/100![]()
А данъкът, ще ме извиниш, но ти е доста висок, моят в момента е 5,80 лв с увеличението!По конкретно карай си сегашното и забрави за това което питаш в обозримото бъдеще
Що така? Цената е висока ли?
Струва ми се обаче, че ламарината на комбито е доста по-слаба от тази на моето поло. Греша ли?
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Цената е нормална но разходите които си писал са абсолютно нереални за колата която искаш да вземеш 
Прочети поне това преди да питаш за друго
viewtopic.php?f=7&t=21313
Прочети поне това преди да питаш за друго
viewtopic.php?f=7&t=21313
-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, по-добре да си взема некомби, просто поло с четири врати 98, 1.1 куб.
Мотае ми се в главата една еретична мисъл - да си взема едно Рено канго дизел 1,9 куб. Вярно мяза си на баничарка, но поне е просторно, и уж нисък разход дава. И най-вече за 4 членно семейство с много багаж става, а? Как мислите?
Мотае ми се в главата една еретична мисъл - да си взема едно Рено канго дизел 1,9 куб. Вярно мяза си на баничарка, но поне е просторно, и уж нисък разход дава. И най-вече за 4 членно семейство с много багаж става, а? Как мислите?
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Колега извиняваи за някви 6-7 лв за данъка ли се хващаш? Модела е добър, цената ми се струва висока (лично мнение).
-
Goldorak
- Автомобил:
- Двигател:
bbboiko2004 написа:Колега извиняваи за някви 6-7 лв за данъка ли се хващаш? Модела е добър, цената ми се струва висока (лично мнение).
Колега,не разбира се! Това беше майтап, но наистина ми е толкова нисък данъкът.
Мен друго ме бърка - разходът на горивото, едно е дадаваш средно 100 кинта на месец за бензин, друго е да се удвои.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”