Въпрос за закупуване на Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Re: Въпрос за закупуване на Голф 4

Мнениеот MK4 » Сря 11 фев 2009 16:46

niikoo_1 написа:
hdjfmr написа:Колега аз за близо година с моя Golf толко проблеми имам че искрено ти препоръчвам 1.6 мотор с код на двигателя APF 2000г. неси купуваи че кунсомативите за него са все едно караш S класа.А и оште нешто тия котари с мотори 1.4 и 1.6 имат проблеми с скоросните кутии така че прави си сам сметката какво си купуваш.Пожелавам ти ако наистина си вземеш 1.6 да уцелиш наистина дабар и запазен автомобил и да си доволен :D

Кажи колко пари грубо са му консумативите, питам от любопитство, защото скоро обслужих 1.8Т мотор?
Също така може да споделиш и за кутиите, какво им е проблемното?

не се сравнявай с тях, 1.8Т обслужването му е без пари :lol:

Потребителски аватар
vle4ugoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vle4ugoto » Сря 11 фев 2009 22:56

аз имам 1.6 SR ако някои иска да са праи на келе6 с този мотор е сбаркал. колата е мн добра но е 101 коня като си отворко си вземи R32 или си трай. смених масло 4.5л / купува6 си 5/ филтри /клима,маслен,възду6ен,горивен/ ангренаж и ролка , тампони на амортисьорите и го прегледаха основно и вси4ко ми излезе 220лв. това е в сервиз + труда и 4астите /4астите са с 30% надолу за мен . единственото което не ми се нрави тва е 4е гори млко пове4е от автомобил от този клас, но вси4ки Г4 бензинови горят. колата е внос от италия и я купих на 146 000 на километраж а колко има навартяни ................ божа работа пшо добре и да не нау4авам 4е може ло6о да ми стане :D мн запазен и стегнат но го купих от мн добар притяел които не юрка колите които има и сам доволен.когато говорим за 8-10 г кола може да ти изхлопа вси4ко,имам познат който ми каза 4е най - голямата болежка на Г4 е скоростната кутия , но .......... тва е техника. и ако някой иска даси купува по-4итава кола да иде в Дания /ако на някои му се занимава. успех на вси4ки които тарсят такава кола и на ве4е притежаващите и умната 4е камерите виждат и после 4енгетата те :smackbum

Потребителски аватар
hdjfmr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hdjfmr » Чет 12 фев 2009 10:12

Приятелю незнам какъв е този сервиз в които ти сменяват частите без пари но тампони предни с лагерчетата в Сакарауто са 96лв.водната помпа е 150лв ролката е 130лв.работа 100 кинта ремак те са два 70 кинта термостат 200лв и това беше в началото после като решиш да сменяш накладки пример давам за задни заштото те първи се обадиха 90лв после започнаха да подтропват задните амортесйори смених ги с тампоните 360лв в един прекрасен ден блокираха скоростите незнаино зашто и вчера се изръсих с 1000лв и главата и правят основен ремонт и като я донесат ще кажа колко е излязла като цена и това всичкото е в наи лошия случи :D Това го пиша като човек който е испатил и предупреждавам колегата да си отваря очите и да небърза да купува първия котар които му се предлага :D

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Чет 12 фев 2009 16:19

Термостат 200 лв. ли чета? :shock Термостатът е 30 лв. хоргинален и 30 лв. смяната макс...

Потребителски аватар
vle4ugoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vle4ugoto » Чет 12 фев 2009 18:58

колега аз ти казвам какво съм сменил и какво ми е излязло.ина4е съм доволен от колицата , и дано да не ми се налага да правя кутия 4е ............ не са малко $$$

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”