Е той капака сега както е шлайфан не си личи да има криво, ако случайно като се шпричне си проличи ще взема нов а и той майстора като я види ще си прицени дали ще стане
Колеги имам проблем, вече като съм с 4-ри 16-ки и предницата ми е малко по висока от задницата и супер много ме дразни, чудя се дали да не махна 1 витка на спортните прожини или дали ще успея да намеря по ниски незнам ама супер мн ме дразни
И баща ми това вика, ама не ме кефи като е вдигната сега стойката отзад е перфектна ръба на веждата е точно с джантата и е мн яко визуално и затова искам да сваля предницата още малко с 1-2 см че с 16-те се вдигна
Аз вчера му баех малко и сега е 6 може и още да слезе ама не исках да прекалявам сега е горе доло на равно съвсем малко по ниска е предницата и така вече ме радва а без антена кво ше правя ве Пешо как ще слушам радиото
Ест че ще го оправя скоро ще влиза за цялостно боядисване, чудя се за тая антена сега да я махна ли да не я махна Май ще я махна ама нз после дали ще хващам някое радио