Бесен съм!
Баси в кви разправии се вкарвам сега... Не е истина просто!
Та ако видите рег. н. С 6904 ХМ - не съм аз!!!
feersum написа:Откраднали са ми регистрационните номера на Пасатя, колеги![]()
Бесен съм!
Баси в кви разправии се вкарвам сега... Не е истина просто!
Та ако видите рег. н. С 6904 ХМ - не съм аз!!!
регистрация на нов внос без номера 1чfeersum написа:santo_trafficante, 1 час включително изкарването на нов номер ли?
То мани, ми може довечера да ме закопчаят за убийство на Златко Баретата примерно
feersum написа:Здравейте отново,
Имам вече бележка от полицията (след седмица бюрокрация при тях), с която да ида до КАТ за нови номера.
Според баща ми, ще трябва да се снабдим от някъде с временни номера![]()
Ясно е, че ще ни спрат поне 2-3 пъти докато стигнем с колата до КАТ, ама има ли смисъл от временни номера?
К.Одаджийски написа:Без номера ще ви отрежат зелката от кръста ако ви спрат до 700лв глоба и нещо за 3 месеца книжката на трупчета. На платформа или временни номера.
feersum написа:К.Одаджийски написа:Без номера ще ви отрежат зелката от кръста ако ви спрат до 700лв глоба и нещо за 3 месеца книжката на трупчета. На платформа или временни номера.
Въпреки, че имам бележка от полицията, че номерата са откраднати?
От КАТ ли мога да се сдобия с такива номера? Извинявам се, ако въпросът е кретенски, не ми се е налагало до сега да правя такова нещо.
А ако тегля колата с друга? От нас до КАТ са 2-3 км...
feersum написа:К.Одаджийски написа:Без номера ще ви отрежат зелката от кръста ако ви спрат до 700лв глоба и нещо за 3 месеца книжката на трупчета. На платформа или временни номера.
Въпреки, че имам бележка от полицията, че номерата са откраднати?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 23 госта