Здравейте колеги,
Може ли някой да ми препоръча сервиз за монтаж на интерфейсна алармена система /командването да става от оригиналното дистанционно/?!
Поздрави!
Сервиз за интерфейсна алармена система?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Сервиз за интерфейсна алармена система?
Последна промяна от dobrin на Пон 09 фев 2009 11:26, променено общо 1 път.
Причина: Темата преместена в правилния раздел!
Причина: Темата преместена в правилния раздел!
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сервиз за интерфейсна алармена система?
За каква кола става въпрос?
- astragt
- Двигател:
Vladko написа:За каква кола става въпрос?
Volvo V40 2003g. 2.0T
е колата. Намерих някакви варианти на МАК , май модел 1000 и 3000 , но гледам, че струвам 100ина лева а в сервизите им искат по 250-80лв. с монтажа....
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Аларма с управление по CAN ли се търси?
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз мисля че търси обикновенна аларма която работи със оригиналното дистанционно на колата(има такива БГ производство не са лоши) Тези със забраните под КАН нямам идея дали стават на въпросното Волво.
П.С. Доколкото го разбрах търси къде само да му я монтират,защото я е намерил на 100лв, а по сервизите му искат за аларма с монтаж 250-280лв.
мод.3000 е под КАН,а мод.1000 е така наречената интерфейсна.
П.С. Доколкото го разбрах търси къде само да му я монтират,защото я е намерил на 100лв, а по сервизите му искат за аларма с монтаж 250-280лв.
- astragt
- Двигател:
Идея нямам каква трябва да е КАН или интерфейна, искам само да си използвам оригинално дистанционно на колата, първо защото е красиво и второ за да не мъкна един джоб с ключове 

Vladko написа:Аз мисля че търси обикновенна аларма която работи със оригиналното дистанционно на колата(има такива БГ производство не са лоши) Тези със забраните под КАН нямам идея дали стават на въпросното Волво.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз знам за Варна един сервиз за аларми и са добри с интерфейсните, и на мен ми сложиха интерфейсна с оригиналното дистанционно си останах но си имам и другите функции. Сервиза се намира на ул. Дрин 60.
Аз оспях да разбера работата на обикновенната интерфейсна и КАН интерфейсната. При обикновенната си има около 10-тина кабели за свързване , а КАН има 4-5 кабела и се слага на коли с някакви си кан кабели (по-нови коли така ми обясниха). И за КАН алармата няма да се разглобява цялата кола и от всякаде да се опъват кабели (това ми харесва на мен
).
Ако ти позволява колата сложи КАН малко по-скъпа около 280лв. с монтажа , ако неможе обикновенна 220лв. с монтажа.
Аз оспях да разбера работата на обикновенната интерфейсна и КАН интерфейсната. При обикновенната си има около 10-тина кабели за свързване , а КАН има 4-5 кабела и се слага на коли с някакви си кан кабели (по-нови коли така ми обясниха). И за КАН алармата няма да се разглобява цялата кола и от всякаде да се опъват кабели (това ми харесва на мен

Ако ти позволява колата сложи КАН малко по-скъпа около 280лв. с монтажа , ако неможе обикновенна 220лв. с монтажа.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”