от абс към серво
-
- Автомобил:
- Двигател:
от абс към серво
здравейте,интересува ме дали някой е преправял спирачната система на пасат Б3 от абс на такава без,но със серво и помпа от пасат Б2,как мислите ,дали ще стане или да си търся серво от Б3.Имам едно серво с помпа от стария ми пасат Б2.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: от абс към серво
Ако помпата е седяла безкрайно дълго време по-добре си я смени с друга.Дали стават не мога да кажа еднозначно понеже на Б2 не съм гледал как се захваща и дали е същото....Б2 е с по-малки дискове отпред и може би наляганията на помпите са други заради различните апарати - нямам идея
.Знам,че от В3 стават на В3 с АБС без никакъв проблем.Иначе е хубаво да си вземеш нова помпа все пак ако имаш възможност понеже старата не се знае каква е и докога ще живее...камоли ако е седяла някъде без течност.
Серво 2-ра употреба преди може би 2 години купувах на цена от 40-50лв...просто информативно.
Успех!

Серво 2-ра употреба преди може би 2 години купувах на цена от 40-50лв...просто информативно.
Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
намерих от Б3 и в събота почвам да го монтирам,някой ако може да помага с схеми на спирачната с-ма с абс и без абс,за да видя разположението на маркучи и канали
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
На пасковците без ABS колелетата са на кръст предно ляво и задно дясно и предно дясно и задно ляво. Оваче коя двойка е първа ( към фаровете) чак утре ще мога да кажа